Eventbutler logo

Find dit alternative mødelokale

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til mødelokalet

Dine beskrivelse danner grundlag for udvælgelse af stederne, som sender dig tilbud. Beskriv derfor dine forventninger for beliggenhed, omgivelser, forplejning, faciltieter mv.

Vi finder kun de bedste steder til dig

Med udgangspunkt i dine beskrivelser finder vi de rigtige steder, der imødekommer dine ønsker for et alternativt mødelokale. 

Du kontaktes af 3 samarbejdspartnere

De 3 samarbejdspartnere kontakter dig på tlf. eller mail med alternative mødelokaler. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Alternative mødelokaler

Hvad skal dit alternative mødelokale rumme? 

For at finde det rette mødelokale, der passer til mødets formål, er det værd at overveje hvad det alternative mødelokale skal indbefatte. Det kan være, at I ønsker at bryde med de traditionelle og konventionelle rammer, der er et mødelokale, og komme ud i naturen, et inspirerende og uventet sted eller noget helt tredje for at facilitere kreativitet, innovation og nytænkning.

Fleksible lokaler og faciliteter

I forbindelse med dit møde kan du have nogle bestemte behov til lokalets fleksibilitet og tilhørende faciliteter. Det kan eksempelvis være, at der er brug for flere alternative mødelokaler eller mødelokalet skal have en bestemt planløsning, så I kan udfolde jer frit. Endvidere kan der være et behov for bestemte faciliteter, såsom borde, stole, skærme osv. eller at stedet har et udendørsområde, hvor I kan begå jer og lave forskellige aktiviteter. 

Forplejning til mødet

Altafhængigt af mødets varighed og jeres behov, kan der forekomme et ønske om forplejning. Mange af vores samarbejdspartnere tilbyder forskellige former for pakkeløsninger, hvorfor det er op til jer at vælge den rette løsning. Ofte vil mødets varighed have indflydelse på, hvilken form for pakke man vælger. Såfremt mødet er kort, kan en simpel pakke række med let forplejning og drikkevare, mens et længerevarende møde kan medføre behov for en heldagspakke, hvor mad, drikkevarer, snacks samt kaffe ofte er inkluderet. 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement