Barnedåb Aalborg

Find stedet til din barnedåb i Aalborg 

Skal du afholde jeres barnedåb i Aalborg, men endnu ikke fundet stedet? Uanset om du leder efter en restaurant, en kro eller et cateringfirma, kan du gennem filtreringen nedenfor få et overblik over hvilke muligheder der er i det nordjyske. Du kan også sende din forespørgsel på en barnedåb i Aalborg ind til os, hvorefter vi finder op til tre uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til en barnedåb i Aalborg

Modtag 3 tilbud


Beskriv din ideelle barnedåb

Beskriv dine ønsker, krav og behov for at kunne holde en vidunderlig barnedåb for den lille ny. fortæl bl.a. ønsker til menu, varighed, omgivelser mv.

Vi finder de bedste i Aalborg til at opfylde dine ønsker

Vi gennemgår din forespørgsel og udplukker de tre steder, som imødekommer dine ønsker og behov.

De kontakter dig med deres bud på din barnedåb i Aalborg

I løbet af få dage vil du per telefon eller mail modtage op til tre tilbud fra de udvalgte steder, som bedst kan imødekomme din barnedåb i Aalborg.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Planlæg din barnedåb i Aalborg

Prisen på en barnedåb

Prisen kan variere alt afhængig af, hvilke omgivelser du ønsker for din barnedåb, hvilken slags mad der ønskes, hvilken form for servering du ønsker og hvad I forventer er inkl. i prisen. Det er derfor gode overvejelser at have gjort sig, før man kommer for langt i sin planlægning, så der hverken kommer nogle uforudsete udgifter eller hændelser. 

De rigtige omgivelser

Oppyntningen til en barnedåb kan have stor betydning. Hvis du ønsker at forberede oppyntningen, kan det være en god idé at kigge på det lokale I skal være i og derefter visualisere hvordan i ønsker det pyntet. Det kan bare være få detaljer i borddæmningen eller lyseblå balloner og og konfetti rundt i lokalet.

Valg af barnedåbsmenu

Som tidligere nævnt er det en god ide at overveje hvilken mad man ønsker til sin barnedåb. Der er mange muligheder i forhold hvilken slags mad, samt hvordan maden skal serveres. De fleste vælge serveringen enten som buffet eller portionsanretning. Buffet er typisk et mere afslappet arrangement, hvor gæsterne flere gange besøger buffeten. portionsanretning er en fordel hvis man ønsker gæsterne placeret på deres plads det meste af tiden, hvilket giver god mening, hvis der skal være mange indslag eller rummet størrelse ikke er stort. Mange barnedåb er til frokost eller brunch, hvor vi ofte oplever der vælges en buffet.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer