Eventbutler logo

Find stedet til din barnedåb i Aalborg

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv din ideelle barnedåb

Beskriv dine ønsker, krav og behov for at kunne holde en vidunderlig barnedåb for den lille ny. fortæl bl.a. ønsker til menu, varighed, omgivelser mv.

Vi finder de bedste i Aalborg til at opfylde dine ønsker

Vi gennemgår din forespørgsel og udplukker de tre steder, som imødekommer dine ønsker og behov.

De kontakter dig med deres bud på din barnedåb i Aalborg

I løbet af få dage vil du per telefon eller mail modtage op til tre tilbud fra de udvalgte steder, som bedst kan imødekomme din barnedåb i Aalborg.

Få 3 tilbud her

EventButler i tal

20.000+
Brugere, som hver måned besøger EventButler
600+
Samarbejdspartnere fordelt over hele Danmark
4,7
Stjerner på Trustpilot
Sådan fungerer EventButler

Planlæg din barnedåb i Aalborg

Prisen på en barnedåb

Prisen kan variere alt afhængig af, hvilke omgivelser du ønsker for din barnedåb, hvilken slags mad der ønskes, hvilken form for servering du ønsker og hvad I forventer er inkl. i prisen. Det er derfor gode overvejelser at have gjort sig, før man kommer for langt i sin planlægning, så der hverken kommer nogle uforudsete udgifter eller hændelser. 

De rigtige omgivelser

Oppyntningen til en barnedåb kan have stor betydning. Hvis du ønsker at forberede oppyntningen, kan det være en god idé at kigge på det lokale I skal være i og derefter visualisere hvordan i ønsker det pyntet. Det kan bare være få detaljer i borddæmningen eller lyseblå balloner og og konfetti rundt i lokalet.

Valg af barnedåbsmenu

Som tidligere nævnt er det en god ide at overveje hvilken mad man ønsker til sin barnedåb. Der er mange muligheder i forhold hvilken slags mad, samt hvordan maden skal serveres. De fleste vælge serveringen enten som buffet eller portionsanretning. Buffet er typisk et mere afslappet arrangement, hvor gæsterne flere gange besøger buffeten. portionsanretning er en fordel hvis man ønsker gæsterne placeret på deres plads det meste af tiden, hvilket giver god mening, hvis der skal være mange indslag eller rummet størrelse ikke er stort. Mange barnedåb er til frokost eller brunch, hvor vi ofte oplever der vælges en buffet.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement