Barnedåb i Århus

Find stedet til din barnedåb i Århus

Start din søgning her og få et overblik over, hvilke muligheder der findes I Århus området.  Hvis du fortrækker at blive kontaktet af de steder, som imødekommer dine ønsker og som har plads til at afholde barnedåben, kan I helt gratis og uforpligtende få tre tilbud fra op til 3 udvalgte steder i Århus.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til en barnedåb i Århus

Modtag 3 tilbud


Beskriv din barnedåb

I en forespørgsel skal du kort fortælle os, hvilke ønsker, krav og behov du har for barnedåben. Det kunne bl.a. være ønsker til omgivelserne omkring barnedåben eller menuen.

Vi finder de mest egnede steder i Århus området

Vi vil gennemgå din forespørgsel og finde tre steder, som matcher dine kriterier og ønsker for barnedåben.

De kontakter dig med deres bud på din barnedåb i Århus

Efterfølgende vil du modtage op til tre tilbud fra de steder, som kan imødekomme dine præferencer. 

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser vedrørende barnedåb i Århus

Mad til barnedåben

Maden er for mange en væsentlig faktor. Her bør I overveje, om der er nogle retter I foretrækker frem for andre? Er der nogle hensyn, der skal tages forhold til såsom allergikere, vegetarer eller veganere, så beskriv det i jeres forespørgsel. Det gør det nemmere for os at finde de steder, som bedst passer til jeres behov. Yderligere bør I overveje, hvilken form for servering I ønsker. Om det er en brunch, en frokost eller et aftenselskab.

Drikkevarer ad libitum eller efter forbrug

Det er en god idé at tage stilling til om der ønskes, øl, vin og vand eller om der er nogle drikkevarer du foretrækker mere frem for andre. Yderligere bør det overvejes, om drikkevarerne skal være ad libitum, eller om du ønsker at betale efter forbrug. Oftest har stederne færdige pakker, som dermed simplificerer beslutningen.

Omgivelserne til barnedåben i Århus

Der kan være stor forskel på hvilke omgivelser og krav man har til stedet for en barnedåb. Nogle ønsker udendørs arealer eller legeplads, så børnene har mulighed for at komme ud at lege og bevæge sig. Derimod er der også nogle, som ønsker en bestemt beliggenhed eller udsigt til sin barnedåb i Århus. Det er en god idé at gøre sig nogle tanker om dette, således at man kan finde de helt rigtige rammer.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer