Barnedåb Herning

Hold barnedåb i Herning

Har I fået en lille ny og skal holde barnedåb for ham eller hende? Her på siden får du et nemt overblik, hvor du kan læse mere om stederne til et barnedåb i Herning området. I kan direkte anmode om et tilbud fra de enkelte steder. I har også mulighed for at få hjælp til søgningen, hvor vi finder op til tre steder, som imødekommer de ønsker og dato.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til en barnedåb i Herning

Modtag 3 tilbud


Beskriv jeres krav til barnedåben

Beskriv hvilke ønsker, behov og krav I måtte have til jeres barnedåb i Herning i vores tilbudsformular.

Vi finder de bedste til at opfylde jeres ønsker

Vi gennemgår jeres forespørgsel og finder de steder, som matcher jeres ønsker og behov.

De kontakter dig med deres bud på jeres barnedåb i Herning

Kort tid efter vil I via mail eller telefon modtage op til tre tilbud fra vores samarbejdspartnere, hvor de beskriver, hvad de kan tilbyde netop jer. 

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser til din Barnedåb i Herning 

Præferencer til lokation i Herning

Har I nogle særlige ønsker til, hvor jeres barnedåbsfest skal foregå? Det kan være, I ønsker, at det skal være i centrum af Herning, eller at I ønsker, at det skal være udenfor byen, tæt på naturskønne områder. Uanset hvad, så hjælper vi jer med at finde den helt rigtige lokation.

Ønsker til menuen 

Har I en forkærlighed til italiensk mad, eller måske ønsker I en brunchbuffet? Måske er der nogle af jeres gæster, der skal tages hensyn til i forhold til allergier eller livsstilvalg? Hvad end jeres præferencer og behov er, vil vi forsøge at imødekomme disse.

Oppyntning til jeres barnedåb

Hvis I gerne vil pynte stedet op til jeres fest, er det en god ide at vente med at købe en masse forskelligt pynt af to årsager. For det første er det en god ide at spørge stedet om de tillader det, samt om de måske har nogle regler for pynt og yderligere har noget pynt, I kan benytte. Når I har snakket med stedet og set lokalet, er det nemmere at købe pynt i den mængde man skal bruge, hvilket kan være ganske lønsomt.  

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer