Barnedåb København

Find stedet til din barnedåb i København

Skal I holde en barnedåb, og vil I gerne holde den i københavnsområdet? Med EventButler får du et overblik over de restauranter, hoteller, selskabslokaler, cateringleverandører, som kan imødekomme jeres behov til barnedåben i København. Hvis I derimod mangler inspiration og gerne vil indhente forskellige løsninger og priser, så tilbyder vi at hente op til 3 tilbud til jer, efter jeres ønsker.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

 

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til en barnedåb i København

Modtag 3 tilbud


Beskriv din ønsker til barnedåben

Beskriv hvilke ønsker, behov og krav du måtte have for at kunne holde en barnedåb for den lille ny i København.

Vi finder stederne, som kan opfylde dine ønsker

Vi gennemgår din forespørgsel og kontakter dig muligvis med nogle uddybende spørgsmål til barnedåben. Herefter sender vi forespørgslen ud til de relevante steder i København.

Op til 3 steder kontakter dig med deres tilbud

Efter få dage vil du enten per telefon eller mail modtage op til tre tilbud, fra de udvalgte barnedåbssteder, som kan tilbyde at holde din barnedåb i København.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Planlæg din barnedåb i Købehavn

Hvor mange børn under 12 deltager i barnedåben?

Det kan være værd at overveje hvor mange børn under 12, der deltager til barnedåben, særligt grundet kuvertprisen, da denne typisk vil være lavere for børn. Hertil kan det også tages med i overvejelserne ift. stedets faciliteter og omgivelser, da børn typisk ikke finde det interessant at sidde mange timer ved bordet, og derfor gerne ser nogle udearealer eller andre faciliteter de kan lege på.

Hvor i København ønsker i barnedåbsfesten?

Ønsker du barnedåben skal ske på Frederiksberg, Amager, Vesterbro eller et helt fjerde lidt uden for centrum? Her kan der tænkes over, om du ønsker nogle særlige omgivelser såsom terrasse, tæt på vand, tæt på skov eller et sted med legeplads til rådighed.

Skal der være særlig oppyntning og dekoration?

Hvis du tænker, at du gerne vil pynte stedet op, bør dette beskrives. Det er ikke alle steder, som tillader at man selv pynter op. Det kan også være, at stedet tillader noget slags pynt, men ikke det hele. Derfor bør du overveje at vente med at handle ind til oppyntningen, før du har aftalt noget med stedet, hvor barnedåben skal afholdes. Det kan også være stedet tilbyder at stå for denne del.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer