Barnedåb i Odense

Find de rigtige rammer til en barnedåb i Odense

Skal I finde et sted i Odense at holde barnedåb for jeres lille ny? Så kan du via filtreringen nedenfor få et overblik over de steder, som kan tilbyde en uforglemmelig barnedåb i dit område. Det er muligt for dig at starte din søgning i filtreringen nedenfor, hvor du kan se og læse mere om de forskellige steder. Hvis du ønsker vores hjælp til at indhente op til tre tilbud fra i steder i Odense, som matcher dine krav og behov, kan du udfylde vores tilbudsformular.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til en barnedåb i Odense

Modtag 3 tilbud


Beskriv ønskerne til din barnedåb

Beskriv dine ønsker og behov til din barnedåb i Odense via vores tilbudsformular. Det kunne bl.a. være ønsker til menuen, omgivelserne, tidsrum mv.

Vi finder de bedste til at opfylde kravene

Vi vil hurtigst muligt gennemgå din forespørgsel og finde de steder, som møder dine ønsker og behov. 

De kontakter dig med deres bud på jeres barnedåb i Odense

Du vil i løbet af få dage modtage op til tre tilbud på din barnedåb i Odense via mail eller per telefon.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

 Planlæg jeres barnedåb i Odense

Hvor mange børn er inviteret til barnedåben?

Det er en god idé at have tal på hvor mange børn, der er inviteret til barnedåben. Kuvertprisen er oftest lavere for børn, og samtidig kan det overvejes, om der skal være nogle omgivelser, som tilgodeser børnenes sans for leg og sjov. Dette kunne være omgivelser, der tilbyder en legeplads eller et udendørs areal.

Hvilken menu ønsker du?

Der kan være stor forskel på, hvad man ønsker til en barnedåb. Derfor bør du overveje, om der er nogle ting, I ønsker skal indgå i menuen, om nogle retter eller ingredienser helst skal undgås i menuen. Yderligere kan det haves in mente, om der er nogle hensyn, der bør tages i forhold til allergikere, veganere eller vegetarer.  

Hvad er prisen for en barnedåb i Odense?

Prisen varierer meget alt efter, om du skal holde barnedåben for de nærmeste eller den store familie og venner. Som tidligere nævnt har antal af kuverter til børn også en betydning for den sammenlagte pris for jeres barnedåb. Kuvertpriserne på en restauration findes fra 250 kr. til 750 kr. Prisen afhænger af, hvilken anretning der ønskes, f.eks. om det er buffet eller portionsanretninger, hvornår på dagen samt hvor mange timer det skal foregå.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer