Barnedåb Randers

Start planlægningen af jeres barnedåb i Randers 

Skal du holde barnedåb i Randers, men mangler at finde menuen og eller omgivelserne? Så kan du gennem vores søgefunktion sætte de kriterier, du måtte have og få fremvist en oversigt over de lokaler, restauranter, cateringkøkkener mm., som opfylder dine krav. Hvis du derimod mangler inspiration eller ideer, tilbyder vi også at indhente op til tre tilbud, hvor vi finder de samarbejdspartnere, som møder dine ønsker og behov bedst muligt. 

Modtag 3 tilbud

Indsend en forespørgsel med hvilke ønsker, krav og behov du har til jeres barnedåb i Randers.

Vi gennemgår jeres forespørgsel, og finder derefter de tre samarbejdspartnere, som passer bedst på din henvendelse. 

I løbet af få dage, vil du modtage op til tre tilbud fra de udvalgte steder, med de tilbud, som de kan tilbyde netop dig. 

Det siger brugerne om os..

https://www.youtube.com/watch?v=gqVhzmSveGE

Overvejelser omkring Barnedåb 

Hvor mange gæster kommer der?

Det er en god ide at have en cirka tal på, hvor mange gæster du vil invitere. Hermed kan vi og vores samarbejdspartnere nemmere tilpasse tilbuddene til lige præcis efter det, du ønsker. Yderligere er det en god ide at se på, hvor mange børn, der vil blive inviteret, da kuvertprisen ofte for børn er lavere end den normale pris. 

Ønsker du nogle bestemte omgivelser? 

Her kan du overveje, om du ønsker det skal være tæt på storbyen, tæt på naturskønne områder, skal stedet have en legeplads til rådighed eller måske ønsker du noget helt andet? Så skal du blot beskrive dette, så vi kan hjælpe dig med at finde det perfekte sted for din barnedåb i Randers. 

Hvordan skal barnedåbsmenuen se ud? 

Ønsker du brunchbuffet eller måske en portionsanrettet frokost? Det kan være en god ide at have tænkt over netop dette og samtidig med kan du overveje, om der er nogle ting, som helst skal undlades. Dette kan være i forhold til, hvis nogle af dine gæster er allergikere, vegetarer, veganer eller andet. Med den viden, gør dét det nemmere for vores samarbejdspartnere at lave tilbud, som passer til netop dig. 

Kom igang med at planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer

Tlf.: 26 65 78 78

Email: kwc@eventbutler.dk