Barnedåb Silkeborg

Afhold barnedåb i Silkeborg

Skal den lille ny døbes, men mangler I det helt rigtige sted til jeres barnedåb i Silkeborg? EventButler giver dig et hurtigt og nemt overblik over mulighederne i Silkeborg og omegn. Udforsk selv de mange muligheder nedenfor, eller anmod om 3 gratis og uforpligtende tilbud – så finder vi stederne, som matcher dine ønsker og dato.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til din barnedåb i Silkeborg

Modtag 3 tilbud


Beskriv jeres ønsker til barnedåben

Beskriv kort ønskerne til jeres barnedåb i Silkeborg. Det kan eksempelvis være antal gæster, omgivelser, mad eller lignende.

Vi finder kun de bedste i Silkeborg til opgaven

På baggrund af jeres ønsker matcher vi dig med de bedste tilbud i Silkeborg og omegn, således I modtager de mest relevante tilbud.

De kontakter dig med deres bedste bud på jeres barnedåb

Du bliver kontaktet af 3 udvalgte steder, som hver især har et tilbud, som matcher ønskerne til jeres barnedåb i Silkeborg. Du bestemmer, hvem du går videre med.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Idéer til en barnedåb i Silkeborg

Hold barnedåben i smukke omgivelser

Der er mange mulige steder, hvor du kan holde en barnedåbsfest. Foretrækker du en budgetvenlig mulighed, kan du med fordel leje et selskabslokale. Her får du også muligheden for at sætte jeres eget personlige præg på lokalets rammer. Dog skal du have i mente, at du selv står for alt det praktiske fra klargøring til oprydning. Såfremt du ønsker at være fritaget fra dette ansvar, kan du med fordel holde festen på en restaurant, kro eller hotel, hvor personale sørger for alt det praktiske, så du kan slappe af og nyde den store dag. Skal festen holdes et idyllisk sted, kan du holde barnedåben på en kro tæt på naturen, hvor dig og dine gæster kan nyde de natursmukke omgivelser, og bør har mulighed for leg.

Sjove aktiviteter til barnedåben

En barnedåb er en vigtig begivenhed i både barnets, men også forældrenes liv, og derfor kan det være rart at have nogle minder, som man kan kigge tilbage på. Du kan hertil leje en Photobooth, hvor gæsterne selv kan tage nogle fjollede billeder. Her bliver ingen tvunget til at smile foran kameraet, og det behøver heller ikke være så formelt. Et alternativ hertil kan være et polaroidkamera. Her kan gæsterne gå rundt og tage billeder af hinanden og skrive en lille sød hilsen under billedet. Du kan også købe små træklodser, som gæsterne kan personliggøre ved at tegne på dem med tuscher – det er også noget, som barnet kan få glæde af, når det bliver større. Er der børn med til festen, kan du planlægge aktiviteter rettet mod dem såsom ansigtsmaling, små goodiebags med snacks, farvehæfter og farveblyanter eller lignende. Skal det være lidt ekstra sjovt, kan du leje en slush-ice maskine til børnene og en kaffevogn til de voksne.

Catering til barnedåben

Såfremt dåben foregår om formiddagen, kan det være indbydende at byde dine gæster på en lækker brunchbuffet. Foregår dåben derimod om eftermiddagen, kan du med fordel byde gæsterne på en frokostbuffet. Foretrækker du i stedet en lettere menu, kan du vælge mellem eksempelvis en receptionsmenu eller tapas, som består af små anretninger efter eget valg. Er du ikke så meget til buffetanretninger, kan du eksempelvis vælge en 3-retters menu eller portionsanretning. Du kan med fordel gøre dig nogle overvejelser, hvorvidt du selv ønsker at afhente maden eller få den leveret hjem til dig. De fleste steder tilbyder nemlig levering lige til din fordør. Her ankommer maden i små beholdere – så det eneste du skal sørge for er anretningen. Såfremt du har en gæst med særlige behov såsom allergener, vegetarer, veganere eller lignende, giver det god mening at oplyse leverandøren herom.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer