Eventbutler logo

Hold din barnedåb i Vejle

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til barnedåben

Beskriv kort ønskerne til barnedåben i Vejle. Det kunne eksempelvis være antal gæster, madønsker eller lignende.

Vi finder kun de bedste muligheder i Vejle

På baggrund af dine ønsker til barnedåben, finder vi de bedste muligheder i Vejle og omegn, så du finder det helt rette sted til jeres barnedåb.

De kontakter dig med deres bedste bud på din barnedåb

Du modtager herefter 3 uforpligtende tilbud fra de udvalgte steder i Vejle, som matcher dine ønsker. Hvem du vælger at fortsætte dialogen med, er helt op til dig.

Få 3 tilbud her

EventButler i tal

20.000+
Brugere, som hver måned besøger EventButler
600+
Samarbejdspartnere fordelt over hele Danmark
4,7
Stjerner på Trustpilot
Sådan fungerer EventButler

Inspiration til barnedåb i Vejle

Barnedåbens omgivelser

Der er mange steder, hvor du kan holde en barnedåbsfest i Vejle. Ønsker du, at det hele bliver klaret for dig, kan du med fordel vælge at holde festen på en lokal café, kro, hotel eller restaurant, hvor der vil være personale til at opvarte jer, så hverken dig eller gæsterne mangler noget og du kan slappe af og nyde selskabet. Såfremt der er flere børn til barnedåbsfesten, kan du med fordel vælge et sted med børnevenlige faciliteter i form af eksempelvis et legeområde, som kan holde børnene beskæftiget.

Gør barnedåben unik

Hvis barnedåben skal være noget helt særligt, kan du gøre lidt ekstra ud af pynten. Du kan give pynten et personligt præg ved at bruge nogle billeder af barnet som en del af udsmykningen eller som en del af bordkortsopdækningen. Såfremt du ønsker at forevige minderne fra den specielle dag, kan du arrangere en gæstebog, hvor gæsterne har mulighed for at skrive en lille hilsen til dåbsbarnet og forældrene. Du kan også leje en fotobooth dertil med diverse rekvisitter, hvor gæsterne kan tage uforglemmelige og sjove billeder, som du kan sammensætte med de søde hilsner i gæstebogen. Såfremt der er børn med til dåbsfesten, kan du med fordel have dem med i overvejelserne, når du planlægger festen. Du kan lave små goodiebags med eksempelvis lidt slik, en juice, tegnehæfter og farveblyanter, som kan holde børnene beskæftiget. Du kan også overveje et hyggehjørne, hvor børnene kan holde hinanden beskæftiget gennem leg eller leje en popcorn- og slush-ice maskine - det vil helt sikkert falde i god jord hos børnene.

Idéer til menuen

Mulighederne er mange, når du skal vælge det koncept til jeres barnedåb i Vejle. Oftes vil en barnedåb være en begivenhed med gæster i flere aldersgrupper. Det betyder, at menuen gerne skal byde på et udvalg, som passer til alle aldre. Hvis du ønsker en afslappet og uformel barnedåb, kan du med fordel vælge en buffetanretning. Her har du mulighed for at tilpasse menuens indhold, så der er noget for alles smagsløg. Du kan enten selv sammensætte buffeten, eller du kan lade dig inspirere af de forskellige steders udvalg. Skal barnedåben holdes om formiddagen, kan det være en oplagt idé at vælge buffet i form af en frokost- eller brunchbuffet. Hvis du derimod ønsker en lettere menu, kan du vælge en receptionsmenu, som typisk består af mange små anretninger efter eget ønske. Hvis barnedåben skal holdes om eftermiddagen, kan du også sagtens vælge en buffet. Ønsker du i stedet skal være af en mere formel karakter, kan du vælge kuvertanretninger, som eksempelvis en 3-retters menu. For at få det bedste udvalg for dig og dine gæster, kan du med fordel spørge ind til gæsternes madpræferencer. Det kunne eksempelvis være i form af allergener, vegetarer, veganere eller lignende. Uanset hvad dit ønske til menuen måtte være, så hjælper EventButler dig hurtigt og nemt med at finde den rette menu til jeres barnedåb i Vejle.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement