Barnedåbsfest

Find stedet til din barnedåbsfest

Skal du holde en barnedåb og leder du efter stedet at holde jeres fest? Så tilbyder vi at give et overblik over, hvilke muligheder du har, i netop dit område. Du kan bruge filtreringen og herefter få en klar oversigt over hvilke mulige steder, du kan holde jeres barnedåbsfest. Hertil tilbyder vi også at lave alt benarbejdet for dig, og indhente op til 3 tilbud, som passer til dine ønsker og krav. 

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled


Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til din barnedåbsfest på Sjælland

Udvalgte steder til din barnedåbsfest på Fyn

Udvalgte steder til din barnedåbsfest i Jylland

Modtag 3 tilbud


Beskriv din barnedåbsfest

Beskriv hvilke ønsker, krav og behov du ønsker, at stedet skal opfylde for. Det kan være ift. omgivelser, menuen , tidsrum mv.

Vi finder de bedste til at møde jeres krav

Hurtigst muligt gennemgår vi din forespørgsel og finder de tre samarbejdspartnere, som kan tilbyde præcis dét, du søger.

De kontakter dig med deres bud på din barnedåbsfest

Du vil per mail eller per telefon modtage op til tre tilbud fra de udvalgte steder, hvor du selv bestemmer, om et af dem giver god mening for jer.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Planlæg din barnedåbsfest 

Omgivelser til din fest

Det er vigtigt at overveje, om du har nogle særlige ønsker til omgivelserne for jeres barnedåb. Der er altid stor efterspørgsel på steder tæt på naturskønne områder og steder, som tilbyder et sted for børn at lege i nærheden. Hvis du ønsker, at stedet skal være tæt på centrum, tæt på vand eller tæt på et specifikt område, er dette også værd at have med i overvejelserne. 

Ønsker til oppyntning 

Hvis du har et ønske om at pynte op til din barnedåbsfest, kan det være en god ide at vente med at bestille en masse pynt. Først og fremmest kan det spare dig en masse penge ved først at købe pynten, når du har set lokalet og ved, hvad du får brug for. Yderligere er det en god ide at snakke med selve stedet omkring oppyntning. Det kan være, at de selv har noget pynt, du kan bruge eller, at de måske slet ikke tillader det. 

Hvad er prisen på en barnedåbsfest? 

Kuvertpriserne for en barnedåb spænder mellem 89 kr. til 750 kr. I den lave ende har vi en let buffet ud af huset, hvorimod at den dyrere ende af skalaen byder på potionsanrettede gourmet serveringer på en restauration med høj serviceniveau. Det skal samtidig siges, at kuvertprisen for børn oftest er lavere, derfor kan du overveje hvor mange børn, der kommer til jeres barnedåbsfest. 

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer