Eventbutler logo

Find stedet til jeres bryllup i Aalborg

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv jeres bryllupsdrømme

Lav en detaljeret beskrivelse af jeres drømmebryllup. Har i særlige ønsker til den geografiske placering i Aalborg området, vil det være fint at nævne som en del af jeres beskrivelse.

Vi finder de bedste til jeres bryllup i Aalborg

Vores eventkonsulenter gennemgår jeres forespørgsel og kontakter jer evt. med opfølgende spørgsmål. Herefter sender de forespørgslen ud til stederne, som matcher jeres ønsker.

Steder kontakter jer med deres bud på det perfekte bryllup

I kontaktes indenfor få dage af stederne på mail eller telefon, hvor de vil præsentere deres muligheder og I derefter kan afgøre, om I vil lave en aftale med et af stederne.

Få 3 tilbud her

EventButler i tal

20.000+
Brugere, som hver måned besøger EventButler
600+
Samarbejdspartnere fordelt over hele Danmark
4,7
Stjerner på Trustpilot
Sådan fungerer EventButler

Overvejelser til jeres bryllup i Aalborg

Hvornår på året skal man afholde bryllup?

Rigtig mange vælger at afholde deres bryllup i august og september, hvilket også betyder, at det er her, de fleste steder er booket og tager den højeste pris for et bryllup. Man skal derfor gerne være ud i god tid og have et fornuftigt budget, hvis man ønsker festen i disse måneder. Har man ikke noget imod at afholde festen i vinterhalvåret, kan det være nemmere at finde det helt perfekte sted samtidig med, at man kan få en rigtig god pris.

Hvad koster en bryllupsfest i Aalborg?

Prisen på en bryllupsfest i Aalborg kan variere rigtig meget alt efter krav og forventninger hertil. De billigste steder kan typisk tilbyde en hel aften fra 700 kr, og de mest eksklusive steder løber typisk op alt fra 1500 kr. - 2500 kr. pr. kuvert. Et mere almindeligt budget pr. kuvert ligger derimellem.

Hvad kan man forvente er inklusiv i prisen på et bryllup?

De fleste steder tilbyder en samlet pris på lokale, maden, drikkevarer, opdækning, personale og oprydning. Hertil står man ofte til for at bestille noget underholdning, og tilkøb af overnatning er oftest også noget man lader være op til sin gæster.

Skal der være overnatning til et bryllup?

Afholder man et bryllup langt væk fra bylivet, vil det altid være en god ide at vælge et sted med overnatning, så gæsterne kan give den fuld gas hele natten. Finder man et sted tæt på bylivet, vil der ofte være rigeligt med overnatningsmuligheder i nærheden, som man kan henvise sine gæster til.

Hvilke omgivelser skal der være til brylluppet?

Omgivelserne til et bryllup kan være mange. Nogle søger et sted med skov og natur, andre søger et mere intimt sted i indre by og har man et større budget, er der også mange, som vælger et sted ved vandet eller en større herregård eller slot.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement