Eventbutler logo

Bryllup i Århus - Find bryllupslokaler

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Fortæl hvordan i gerne ser det perfekte bryllup

Giv en god beskrivelse af ønskerne til jeres bryllup i Århus. Det kunne være forventninger til omgivelserne, menuen eller varighed.

Vi finder de steder, som passer bedst på jeres ønsker

Vi kigger jeres forespørgsel igennem, og kontakter dig muligvis med opfølgende spørgsmål. Herefter sender vi den ud til relevante steder, som passer på jeres ønsker.

Du får op til 3 uforpligtende tilbud

Indenfor få dage kontaktes i af op til tre steder i Århus-området, som ønsker at afholde jeres bryllup på den valgte dato, og ud fra jeres ønsker.

Få 3 tilbud her

EventButler i tal

20.000+
Brugere, som hver måned besøger EventButler
600+
Samarbejdspartnere fordelt over hele Danmark
4,7
Stjerner på Trustpilot
Sådan fungerer EventButler

Overvejelser til jeres bryllup i Århusområdet

Hvad skal menuen bestå af, og hvordan ønsker i det anrettet?

Det er en god ide at få gjort sig nogle tanker om, hvordan i ønsker maden serveret. Her kan man både have buffet eller anretninger. Anretninger er for mange at foretrække, men kan naturligvis også have en påvirkning på budgettet. Har i særlige ønsker til menuens indhold, og om der skal være et konkret tema, vil det også give god mening at overveje.

I hvilke omgivelser skal I afholde jeres bryllup?

Der er stor forskel på, hvilke omgivelser man ønsker til sit bryllup, og derfor er mulighederne i Århus også mange. Centralt i Århus findes der fantastiske spisesteder og hoteller. Lidt uden for Århus finder man naturskønne kroer og eventsteder, som alle kan tilbyde forskellige løsninger på jeres livs største dag. 

Hvor lang tid varer jeres bryllupsfest?

Det kan være godt at overveje, hvor længe jeres bryllup skal vare. Rigtig mange ønsker en fest til den lyse morgen. Her skal man dog huske at overveje, hvor længe man ønsker betjening og drikkevarer serveret, da dette også kan have en påvirkning for budgettet.

Hvad koster en bryllupsfest?

Mange lægger et budget for deres bryllup, da der typisk er rigtig mange udgifter at holde styr på. På linket her finder du en  guide udarbejdet af Danske Bank, som hjælper med budgetplanlægningen. Vores erfaring er, at en gennemsnitlig bryllupsfest ca. koster 800 - 1200 kr. pr kuvert, men det kan helt sikkert også både gøres billigere og dyrere.

Kan man blive gift på stedet hvor festen holdes?

Der er blevet meget moderne at blive viet på stedet, hvor selve festen afholdes. Dette koster naturligvis mere, da stedet skal stille faciliteter og personale til rådighed. Det giver dog også mulighed for at gøre hele arrangementet mere sammenhængende, og kan mindsker logistik-udfordringer for gæsterne. 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement