Bryllup Århus

Find bryllupslokaler til jeres bryllup i Århus

Vores store netværk af steder giver dig et nemt overblik over bryllupslokaler til jeres bryllup i Århus. Om I søger en bryllupsfest på et hotel med overnatning til alle gæster, samt fest til den lyse morgen, eller et intimt bryllup på en mindre restaurant eller kro for de nærmeste, så har vi mulighederne. Du kan anmode om tilbud, som matcher jeres behov og ønsker helt gratis og uforpligtende.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til et bryllup i Århus

Modtag 3 tilbud


Fortæl hvordan i gerne ser det perfekte bryllup

Giv en god beskrivelse af ønskerne til jeres bryllup i Århus. Det kunne være forventninger til omgivelserne, menuen eller varighed.

Vi finder de steder, som passer bedst på jeres ønsker

Vi kigger jeres forespørgsel igennem, og kontakter dig muligvis med opfølgende spørgsmål. Herefter sender vi den ud til relevante steder, som passer på jeres ønsker.

Du får op til 3 uforpligtende tilbud

Indenfor få dage kontaktes i af op til tre steder i Århus-området, som ønsker at afholde jeres bryllup på den valgte dato, og ud fra jeres ønsker.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser til jeres bryllup i Århusområdet

Hvad skal menuen bestå af, og hvordan ønsker i det anrettet?

Det er en god ide at få gjort sig nogle tanker om, hvordan i ønsker maden serveret. Her kan man både have buffet eller anretninger. Anretninger er for mange at foretrække, men kan naturligvis også have en påvirkning på budgettet. Har i særlige ønsker til menuens indhold, og om der skal være et konkret tema, vil det også give god mening at overveje.

I hvilke omgivelser skal I afholde jeres bryllup?

Der er stor forskel på, hvilke omgivelser man ønsker til sit bryllup, og derfor er mulighederne i Århus også mange. Centralt i Århus findes der fantastiske spisesteder og hoteller. Lidt uden for Århus finder man naturskønne kroer og eventsteder, som alle kan tilbyde forskellige løsninger på jeres livs største dag. 

Hvor lang tid varer jeres bryllupsfest?

Det kan være godt at overveje, hvor længe jeres bryllup skal vare. Rigtig mange ønsker en fest til den lyse morgen. Her skal man dog huske at overveje, hvor længe man ønsker betjening og drikkevarer serveret, da dette også kan have en påvirkning for budgettet.

Hvad koster en bryllupsfest?

Mange lægger et budget for deres bryllup, da der typisk er rigtig mange udgifter at holde styr på. På linket her finder du en  guide udarbejdet af Danske Bank, som hjælper med budgetplanlægningen. Vores erfaring er, at en gennemsnitlig bryllupsfest ca. koster 800 – 1200 kr. pr kuvert, men det kan helt sikkert også både gøres billigere og dyrere.

Kan man blive gift på stedet hvor festen holdes?

Der er blevet meget moderne at blive viet på stedet, hvor selve festen afholdes. Dette koster naturligvis mere, da stedet skal stille faciliteter og personale til rådighed. Det giver dog også mulighed for at gøre hele arrangementet mere sammenhængende, og kan mindsker logistik-udfordringer for gæsterne. 

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer