Eventbutler logo

Find og book bryllup på Fyn

Få det største overblik over bryllupslokaler på Fyn

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv det perfekte bryllup på Fyn

Beskriv jeres ønsker og forventninger til brylluppet I drømmer om. Her kan I komme ind på, hvilke krav I har til bryllupslokalet, menuen og omgivelserne. 

Vi finder de bedste bryllupslokaler på Fyn 

Vi matcher jer herefter med de steder på Fyn, der passer bedst til det bryllup I har beskrevet. I nogle tilfælde kontakter vi jer med opfølgende spørgsmål, så vi er sikre på, at vi finder de bedste tilbud.

I modtager tilbud fra de udvalgte steder på Fyn

Du kontaktes af de udvalgte steder, som vil give deres bud på det perfekte bryllup. Nu er det op til jer at vurdere, om et af stederne skal danne ramme jeres bryllup.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om bryllupslokationer på Fyn

Prisen på et bryllup på Fyn afhænger af flere faktorer som f.eks. antallet af gæster, bryllupsstedets placering, samt hvor eksklusivt stedet skal tage sig ud. De fleste steder på Fyn kan man for ca. 800-1200 kr. per kuvert booke lokale med fuld forplejning og service. Skal det være et slotsbryllup eller et bryllup i centrum af Odense, vil prisniveauet naturligvis være højere. Søger I en budgetvenlig løsning, er det på platformen også muligt at leje et lokale og selv stå for forplejningen.

Der findes et stort og forskelligartet udvalg af steder på Fyn, der kan danne ramme om jeres bryllup. De fleste foretrækker at bryllupsfesten foregår i sommerperioden, da der er bedre chancer for sol og varme. Planlægges brylluppet istedet i vinterperioden, vil man opleve, at prisniveauet på lokaler er lavere, og at udbudet er større. 

Det er fornuftigt at reflektere over, om der skal foregå aktiviteter eller indslag til bryllupsfesten, der stiller særlige krav til stedets faciliteter og udstyr. Er der f.eks. tale om et større bryllup, kan det være en god idé, hvis stedet stiller højtaleranlæg og mikrofon til rådighed, så gæsternes taler kan høres klart og tydeligt.

De fleste steder på EventButler tilbyder forplejningpakker, der udover spændende menuer inkluderer booking af stedet samt fuld service. Forplejningspakkerne er forskellige fra sted til sted, og vi kan derfor anbefale, at I klikker jer ind på de enkelte steders side, og lader jer inspirere af de forskellige muligheder.

Brug EventButler til at finde de perfekte bryllupslokaler på Fyn

Skal I planlægge jeres bryllup på Fyn, men mangler at finde det rette bryllupslokale? Så har vi her på siden samlet de bedste bryllupssteder på Fyn. Her finder I både hoteller, herregårde, restauranter og kroer fordelt over hele Fyn. Start jeres egen søgning i oversigten eller send en beskrivelse af jeres drømmebryllup i tilbudsformularen. Herefter modtager I op til tre tilbud på steder, der forhåbentligt kan imødekomme jeres forventninger. 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement