Eventbutler logo

Hold bryllup på Fyn i smukke bryllupslokaler

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv det perfekte bryllup for jer

Beskriv jeres ønsker og forventninger til det perfekte bryllup. Det kan være ønsker det bryllupslokalet, menuen, omgivelserne mv.

Vi finder de bryllupssteder på Fyn, som matcher jeres ønsker

Vi matcher dig herefter med de steder, som passer bedst. I nogle tilfælde kontakter vi dig inden, med uddybende spørgsmål, således vi sikrer at finde de bedste bud.

De udvalgte bryllupssteder på Fyn kontakter jer direkte

Du kontaktes af de udvalgte steder, som vil give deres bud på det perfekte bryllup.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

3 gode overvejelser til et bryllup på Fyn

Hvilket tidspunkt på året skal I afholde jeres bryllup?

Der findes rigtig gode løsninger, om I vil afholde jeres bryllup i sommerhalvåret eller vinterhalvåret. Mange foretrækker sommerperioden, og glemmer helt at overveje mulighederne i vintermånederne. Her er der en række fordele, som man bør overveje. Bl.a. at det for manges vedkommende er en periode, hvor kalenderen ikke er helt så fyldt, og diverse hoteller, restauranter, kroer osv har flere datoer ledige, til sådanne arrangementer. Har man håb om sommer og sol på selve dagen, er det naturligvis oplagt at holde sig til sommerhalvåret. Det er dog relevant at nævne særligt august som en travl måned, hvilket betyder at man typisk skal være ude i meget god tid, hvis man har ønske om at finde et bryllupslokale i netop denne måned.

Hvor meget koster et bryllup på Fyn?

Prisen på jeres bryllup afhænger i høj grad af længden på jeres bryllup, samt hvilke omgivelser, og hvor på Fyn i ønsker at afholde det. Et normalt budget pr. kuvert ligger på 800-1200 kr. Har man ønske om et slotsbryllup på Fyn eller et mere luksuriøst sted omkring Odense, må man forvente et højere budget.

Hvilke forventninger har i til bryllupslokalet og omgivelserne på Fyn?

Har i overvejelser om natur og have miljø, runde borde, vielses muligheder på stedet, er dette en god ide at gøre klart, inden i starter jeres søgen på det perfekte bryllupslokale. Det kan også være en overvejelse, om stedet skal levere hele pakken ift. mad, drikke og betjening, eller i kun ønsker at leje et bryllupslokale. Har man ønske om sidstnævnte, er mulighederne dog ofte færre. Det giver nemlig ofte også mere arbejde både før under og efter, medmindre man samarbejder med en bryllupsarrangør, eller et eventbureau.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement