Bryllup i Sønderjylland

Find stedet til jeres bryllup i Sønderjylland

At arrangere et bryllup, kan være et større arbejde, da der er mange ting, som skal være plads. Her på siden kan I få et overblik over mulige steder i Sønderjylland for selve bryllupsfesten. Yderligere har du mulighed for, at udfylde tilbudsformularen med jeres ønsker, hvorefter vi vil sikrer jer op til 3 tilbud, fra de bedste steder til jeres bryllup.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til jeres bryllup i Sønderjylland

Modtag 3 tilbud


Beskriv dit bryllup i Sønderjylland

Udfyld formularen med jeres ønsker til brylluppet. Det kunne f.eks. være krav til lokalerne, menuen eller omgivelserne mv.

Vi finder de bedste bryllupslokaler i Sønderjylland

Vi matcher jeres ønsker, med de bryllupssteder i Sønderjylland, som kan efterleve jeres præferencer på bedste vis.

De kontakter dig med deres bud på jeres bryllup i Sønderjylland

Herefter modtager du op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste bryllupssteder i Sønderjylland, hvorefter I frit kan vælge, om et af dem giver mening at gå videre med. 

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser før et bryllup i Sønderjylland

Hvad skal I servere til brylluppet?

I har mange muligheder, når det kommer, til menuen på jeres bryllupsdag. I har bl.a. muligheden for, at vælge buffet, hvor I kan have mange forskellige ting, og dermed har mulighed for, at tilgodese alle jeres gæster, uanset om nogle af disse skulle lide af allergier, være vegetar eller veganer mv. En anden fordel ved buffeten er, at dine gæster har mulighed for, at spise så meget de kan, da denne oftest vil blive genfyldt flere gange. Du kan også have portionsanretning, hvor tallerkenerne vil blive serveret direkte ved bordene. En fordel ved portionsanretning kan være, at jeres gæster vil være placeret ved bordene, på samme tid, og derfor vil der være mere madro, og lidt mere hygge til maden. En ulempe ved portionsanretning kan være, at det typisk vil være mere omkostningstungt, da det kræver mere personale. Endvidere indskrænker det jeres gæsters ønsker, og de har ikke mulighed for selv, at vælge deres mad.

Skal I have oppyntning?

Såfremt I ønsker oppyntning til jeres bryllup, kan det ofte være en god idé, at finde bryllupslokalet, før I finder udsmykningen. Endvidere vil det være værd at overveje, at tage ud og se lokalet først, så I har mulighed for at forestille jer, hvordan I ønsker det skal se ud. Slutteligt er det vigtigt, at forventningsafstemme med det valgte bryllupssted, da der er en mulighed for, at de har egen pynt, eller den risiko, at de slet ikke tillader oppyntning.

I hvilke omgivelser ønsker I jeres bryllup i Sønderjylland?

Det er værd for jer at overveje, hvilke omgivelser, I ønsker til jeres bryllup. Der er i Sønderjylland muligheder for, både at have landlige marker og åbne vider, endvidere er det også muligt, at have det i skovområder, hvis det tiltaler jer mere. Endvidere er det en god idé for jer, at overveje om I vil være tæt på offentlige transport muligheder, eller om I måske ville foretrække, at være lidt væk fra byens larm.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer