Bryllup København

Find bryllupslokaler til bryllup i København

Her på siden får du overblikket over de mest fantastiske steder og bryllupslokaler til afholdelse af jeres bryllup i København. Uanset om i ønsker et idyllisk sted med mulighed for overnatning, eller blot ønsker maden leveret samt personale, har vi løsningen til jer. Du kan selv finde stedet og anmode dem om et tilbud, eller du kan udfylde vores tilbudsformular og lade os lave research arbejdet for jer. 

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte bryllupslokaler i København

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine ønsker til jeres bryllup i København

Lav en kort beskrivelse af det perfekte bryllup for jer, og beskriv hvor i landet og hvor mange gæster i ca. forventer at invitere.

Vi finder de bedste bryllupslokaler i København

Vi gennemgår herefter jeres beskrivelse og sender den ud til de steder i København, som er et match for jeres bryllup.

Du kontaktes direkte af de udvalgte bryllupssteder

Herefter bliver i, efter få dage, kontaktet af de steder, som ønsker at byde ind på jeres bryllup i Københavnsområdet.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser til jeres bryllupsfest i København

Hvad skal middagen bestå af, og hvordan ønsker i det anrettet?

Overvej gerne hvordan i ønsker jeres bryllupsmenu sammensat og serveret. Mange af vores partnere i København har allerede fine bud på bryllupsmenuer. Dog vil det være en stor fordel, hvis I eksempelvis har taget stilling til, hvorvidt det skal være en buffet eller a la carte anretning. Derudover kan det overvejes, hvor mange retter I ønsker.

Hvordan skal rammerne være for jeres bryllupsfest?

Vi har hjulpet flere tusinde glade brudepar med at finde det perfekte bryllupslokale til deres bryllup. Derfor har vi oplevet forespørgsler efter alle tænkelige måder at afholde et bryllup på. Mange vælger et hotel eller en kro med mulighed for overnatning til alle gæster. Vil man gerne noget lidt anderledes, er det også muligt at holde festen på et slot, i den frie natur eller noget helt tredje.

Skal man holde reception til et bryllup?

De fleste brudepar vælger at afholde en mere formel reception efter vielsen i kirken, men det er naturligvis op til en selv. Ønsker man ikke bryllupsreceptionen, vil det dog give god mening, at have vielsen sidst på dagen, så gæsterne fra kirken ikke har et længere tidsrum uden noget planlagt.

Hvor stort budget skal man have til et bryllup?

Størrelsen på et bryllupsbudget afhænger i høj grad af, hvilke drømme og forventninger man har til dagen. I linket her finder du en guide fra Danske Bank, som kan hjælpe med budgetplanlægningen. Hos de fleste af vores partnere er prisen på en bryllupsfest med det hele ca. 800 – 1200 kr pr. kuvert. Det er dog uden tvivl muligt at gøre det både billigere og dyrere. 

Hvor sent slutter et bryllup?

Hvornår et bryllup skal slutte er meget individuelt. Nogen ønsker festen skal forløbe hele natten, og andre synes en fest til kl 02 er helt fint. Man skal dog være klar over, at længden for festen kan have betydning for mængden af drikkevarer. Her kan man lave en aftale med stedet omkring en fast pris, eller betale for den mængde, der bruges efter et givent klokkeslæt.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer