Bryllup i Kolding

Find rammerne for jeres bryllup i Kolding

Skal I giftes, men mangler de perfekte omgivelser til den store dag? Du får her overblik Over de bedste restauranter, hoteller, kroer og eventsteder, som kan sammensætte den perfekte bryllupsfest for jer. Ønsker I at læse om de forskellige steder, kan du benytte søgefunktionen nedenfor. Du kan kan også anmode om 3 uforpligtende tilbud, hvor vi finder stederne, som matcher jeres ønsker. 

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til jeres bryllup i Kolding

Modtag 3 tilbud


Udfyld formularen med de ønsker i har til brylluppet

Indsend en beskrivelse af jeres ønsker og præferencer for jeres bryllup i Kolding området.

Vi finder de bryllupssteder i Kolding området, som passer jer

EventButler gennemgår jeres beskrivelse og finder de tre steder, som matcher jeres beskrivelse bedst.

De kontakter dig med deres bud på jeres bryllup

Afslutningsvis vil vores partnere i Kolding området kontakte jer, hvorefter de vil afgive deres tilbud, så I kan få det perfekte bryllup. 

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser til jeres bryllup i Kolding og omegn

Hvad er opskriften på en god bryllupsmenu?

Inden afholdelse af brylluppet, vil det være en god idé at overveje, hvad man ønsker på menuen og hvordan man ønsker det anrettet og serveret. Der er både mulighed for buffét og serveringsanretninger, men her har budgettet naturligvis også en betydning. Er der nogle særlige ønsker til maden, hvordan opsætningen ønskes (hvis buffet) eller om der skal være noget bestemt tema, så vil det være en god ide at have gjort sig nogle tanker om det. 

Hvilke omgivelser skal der være til brylluppet?

Omgivelserne til et bryllup spiller for mange en stor rolle, da det også er med til at skabe den helt rigtige stemning. Nogen søger de mere afslappende og casual forhold, hvorimod andre foretrækker de formelle og stilede forhold. Afhængig af, hvor budgettet for brylluppet ligger, er det for nogen også at foretrække at holde brylluppet i de finere forhold eksempelvis nær vand/strand eller på en herregård/slot.

Er det nødvendigt med overnatningsmuligheder til brylluppet?

Om det er nødvendigt med overnatningsmuligheder til jeres bryllup afhænger oftest af, hvor man vælger brylluppet skal foregå, men det er dog altid en god service for sine gæster, hvis man kan tilbyde overnatning. Skulle situationen være den, at stedet ikke tilbyder overnatning, men ligger tæt på andre overnatningssteder, vil gæsterne højst sandsynligt godt kunne finde noget på egen hånd.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer