Eventbutler logo

Find og book bryllup med overnatning

På EventButler får I det største overblik over bryllupssteder

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskrive jeres ønsker til en bryllupsfest

Forklar kort hvilke ønsker og krav i har stedet hvor bryllupsfesten skal afholdes. Her kan i komme ind på hvor mange gæster der skal overnatte, festens varighed samt præferencer til menuen.

Vi finder de bedste til et bryllup med overnatning

Vi gennemgår jeres beskrivelse, og gør os umage for at finde rammer som kan imødekomme jeres krav.

I kontaktes med tilbud fra de udvalgte steder

Vi tager kontakt til de udvalgte steder og beder dem sende et tilbud direkte til jer. Når i har modtaget tilbuddene, kan I vurdere om I ønsker at gå videre med et af tilbuddene. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om bryllupper med overnatning

Vi oplever, at de fleste brudepar vælger at gæsterne selv skal betale for overnatning til et bryllup. Alene muligheden for at kunne overnatte på stedet er for mange gæster af stor værdi, særligt hvis de ikke bor i nærheden. Det er naturligvis en flot gestus at betale for en overnatning til et bryllup, men da et værelse typisk koster ca. 1000 kr., kan det være en stor udgift for de fleste par, som allerede har mange udgifter til selve bryllupsfesten. 

Afholder man sit bryllup med større afstand til andet byliv, vil en stor del af gæsterne ofte takke ja til overnatning. Har stedet placering tæt på området, hvor en stor del af gæsterne er bosiddende, vil flere naturligt vælge at tage hjem efter bryllupsfestens ophør. Vi ser typisk, at ca. halvdelen af gæsterne vælger at overnatte. 

I forbindelse med et tilbud om overnatning, er morgenmad som oftest inkluderet i pris. Her kan tidspunktet for morgenmaden også aftales nærmere med stedet, så bryllupsgæsterne får en god afslutning på hele arrangementet. 

Skal der være et overnatningstilbud på bryllupsstedet, finder I her på platformen mange spændende muligheder. Klik her og se hvilke restauranter, hoteller, kroer og slotte hvor I kan afholde et bryllup med efterfølgende overnatning.

Pris på et bryllup varierer i høj grad baseret på de ønsker og krav man har til festen. Hvis der ønskes forplejning og fuld service, kan man forvente en kuvertpris på ca. 800-1300 kr. Skal gæsterne overnatte, kan der som regel bookes et værelse for 1000 kr. på stedet. Priserne er forskellige fra sted til sted, og afhænger af faktorer som omgivelser, varighed, antal lokaler og placering. 

Med EventButler kan I finde stedet til et bryllup med overnatning

Drømmer I om at planlægge et bryllup, men mangler at finde de perfekte rammer til bryllupsfesten? Her på siden får I et stort overblik over bryllupssteder i hele Danmark. Start din søgning i oversigten, hvor I igennem filtreringen kan sortere jeres resultater, så I kun får vist steder, der lever op til jeres krav. Vil I gerne have vores ekspertise? Så kan I beskrive stedet I søger i tilbudsformularen. Herefter vil vi gøre os umage for at finde de tre bedste steder til jeres behov. 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement