Eventbutler logo

Find stedet til dit bryllup med overnatning på Sjælland

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker

Udfyld formularen med dine ønsker til dit bryllup med overnatning på Sjælland. Det kunne f.eks. være ønsker til antallet af værelser eller sengepladser, omgivelser mv.

Vi finder bryllupssteder med overnatning som matcher jer

Vi matcher din forespørgsel med mulighederne i markedet, og finder frem til de 3 steder som bedst kan efterleve dine krav.

De kontakter dig med deres idé til dit bryllup

Du vil du modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste bud på markedet, hvor du frit kan vælge, om et af dem giver mening at gå videre med. 

Få 3 tilbud her

EventButler i tal

20.000+
Brugere, som hver måned besøger EventButler
600+
Samarbejdspartnere fordelt over hele Danmark
4,7
Stjerner på Trustpilot
Sådan fungerer EventButler

Planlæg dit bryllup med overnatning på Sjælland

Hvor mange gæster skal inviteres?

Når brylluppet skal arrangeres, er det væsentligt at vide hvor mange gæster der kommer. På den måde blive resten af planlægningen nemmere for dig selv, da antallet af gæster vil have indflydelse på resten af dine valg. Endvidere kan antallet af gæster give dig en idé om, hvor stort et budget dit bryllup vil kræve. I forlængelse af dette kan det også være værd at overveje, om du vil betale overnatningen for gæsterne, eller om du vil nævne at der for gæsterne er mulighed for overnatning mod egenbetaling.

Hvor længe før skal jeg planlægge mit bryllup med overnatning på Sjælland?

Bryllupper er typisk en større affære at planlægge, da der ofte skal være styr på selv de mindste ting. Det betyder også, at ofte vil det være en god idé at få styr på de store ting så tidligt som muligt, hvilket f.eks. kunne være dato og sted. Specielt hvis du planlægger at afholde dit bryllup i sommermånederne, særligt i Juni og August er det en god idé at være tidligt ude, da det er de to største måneder for bryllupper i Danmark, hvilket vil sige at der er mange om buddet til de forskellige steder hvor dit bryllup med overnatning på Sjælland kan afholdes.

Hvad skal der serveres til brylluppet?

Det kan være væsentligt at overveje i god tid før brylluppet, hvad menuen skal bestå af. Har du tænkt dig, at I skal have en stor buffet, så dine gæster har rig mulighed for at spise så meget de har lyst til, eller er du mere til, at det hele portionsanrettes og serveres ved bordene. Fordelene ved buffeten er, at den hele tiden vil blive fyldt op, hvilket vil sige at ingen går sultne i seng. Derimod kan en buffet skabe den risiko, at der er en hel del trafik i lokalet, da mange spiser i forskellige tempoer, hvilket kan gå udover madroen og hyggen rundt ved bordene. Fordelene ved portionsanretning kan være, at alle får serveret maden på samme tid, og det betyder også at der ikke vil være så meget trafik i lokalet, dog med den risiko at det måske ikke er alle der får spist sig mæt. Endvidere er det værd at overveje, om der er nogle gæster som skal tages et særligt hensyn til, det kunne bl.a. være allergikere eller veganere.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement