Eventbutler logo

Find og book bryllup med overnatning på Sjælland

Få det største overblik over bryllupslokationer med EventButler

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv det perfekte bryllup med overnatning på Sjælland

Forklar hvilke forventninger og krav I har rammerne om et bryllup med overnatning på Sjælland. Her kan I nævne hvor mange gæster der skal overnatte, præferencer til forplejning og om I søger specifikke omgivelser. 

Vi finder steder til et bryllup med overnatning på Sjælland

Vi gennemgår jeres beskrivelse og undersøger hvilke steder på markedet der kan imødekomme jeres forventninger.

Du kontaktes med op til tre tilbud

I løbet af et par dage modtager du op til tre gratis og uforpligtende tilbud fra de udvalgte bryllupslokationer. Nu kan du frit vælge, om et af dem giver mening at gå videre med. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

FAQ omkring bryllupper med overnatning

Prisen på et bryllup varierer i stor stil afhængig af, hvilke ønsker og krav man har til bryllupsfesten. De fleste steder kan en bryllupsfest inklusiv forplejning afholdes for et sted imellem 800-1200 kr. per kuvert. Ønsker man at dække omkostningen i forbindelse med en overnatning, kan man forvente at komme af med ca. 600 kr. per person. 

Det er fornuftigt at overveje i god tid før brylluppet, hvad menuen skal bestå af. Til fleste bryllupper er der potionsanretninger eller en buffet. Fordelen ved at vælge en buffet er at der er rigeligt med mad, og der derfor ikke er nogen gæster som går sultne i seng. Vælger man portionsanretninger får alle serveret deres mad samtidig, og man undgår således trafik i lokalet. 

Bryllupper er typisk en større affære, hvor planlægningen kræver, at der er styr på selv de mindste detaljer. Det kan derfor være en god idé, at få styr på de store overvejelser så tidligt som muligt hvilket f.eks. er dato og sted. Hvis man drømmer om at afholde brylluppet et populært sted i sommermånederne, kan det være nødvendigt at være ude 2 år i forvejen. Er man villig til at gå på kompromis med dato eller lokationen, er det som regel muligt at finde et ledigt sted.

Når man skal arrangere et bryllup, er det væsentligt at vide, hvor mange gæster der kommer. Når man har styr på gæstelisten, er det nemmere at overskue, hvor stort et budget brylluppet kræver, samt hvilke bryllupslokaler der har pladskapacitet til bryllupsfesten. Her kan I også overveje, om I ønsker at betale for gæsternes overnatning, eller de selv må dække disse udgifter.

Planlæg dit bryllup med overnatning på Sjælland igennem EventButler

Planlægger I et bryllup, men har endnu ikke fundet lokaler med mulighed for at gæsterne kan overnatte? Start din søgning i oversigten, hvor du får overblik over de mange hoteller, restauranter og kroer med mulighed for overnatning på Sjælland. Alternativt kan I lade os gøre arbejdet ved at indsende en tilbudsformular, hvorefter I modtager tre tilbud, der matcher jeres ønsker.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement