Bryllup med overnatning

Få 3 tilbud på dit Bryllup med overnatning

Vores store netværk af samarbejdspartnere kan give jer tilbud på præcis jeres drømmebryllup inkl. overnatning. I modtager tilbud fra bl.a. hoteller, kroer og restauranter. Alle tilbud er gratis og uforpligtende og sikrer dig den bedste pris og kvalitet da stederne ved, at de i konkurrence med andre.

  • Spar tid planlægningen
  • Opnå en fair pris
  • Gratis og uforpligtende service
  • Samarbejdspartnere i hele Danmark

nemt henter du tilbud på et bryllup med overnatning

Indsend en beskrivelse af 
jeres ønsker til brylluppet

Tre samarbejdspartnere med
det bedste match udvælges

Du modtager op til 3 unikke tilbud
på jeres bryllup med overnatning

I vælger ét af de 3 tilbud og holder et fantastisk bryllup

Vi indhenter skræddersyet tilbud på jeres Bryllupsfest inkl. overnatning

Med EventButler modtager I op til 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher jeres ønsker. Efterspørger I derfor et bryllup med overnatning, bliver tilbuddene udelukkende fokuseret på netop denne type løsning. Vores service er helt gratis og uforpligtende. Vi sikrer dig den rette pris og kvalitet på dit arrangement

Se videoen hvor Christian fortæller hvordan EventButler fungere. Har du herefter yderligere sprøgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vores brugere er glade for os

Find det smukkeste bryllup med overnatning her

Få en bryllupsfest med overnatning, som opfylder jeres drømme

Vi har alle forskellige drømme, når det kommer til vores bryllup. Derfor giver vi jer muligheden for at få et skræddersyet bryllup, hvor netop jeres drømme kan blive til virkelighed. Hos EventButler har vi opbygget et godt samarbejde og skabt gode relationer med mere end 100 aktører, som alle har forskellige evner og faciliteter. Vi ved, at de vil gøre alt hvad de kan, for at indfri jeres bryllupsdrømme ned til mindste detalje. Med så stor variation blandt vores samarbejdspartnere, kan I altid være sikre på at modtage op til 3 uforpligtende tilbud, som lever op til jeres drømme.

Med EventButler kan I godt tillade jer at drømme stort – eller småt og intimt. Har I et brændende ønske om at danse brudevals på et slotsgulv, holde festen på en charmerende lille kro med ild i pejsen, eller i hjertet af en storby på et stilfuldt hotel, så skal I blot lade os vide besked.

Find de rette omgivelser til jeres bryllup med overnatning

Der findes utrolig mange muligheder for et bryllup med overnatning. Faktisk så mange, at det godt kan være ret overvældende, at sortere i tilbuddene. Det kan ligeledes også være svært at gennemskue, hvad jeres bryllup vil løbe op i, for ofte er priserne på internettet knap så gennemsigtige, og listen af ekstra udgifter kan hurtigt blive kedelig lang.

Hos EventButler hjælper vi jer med at finde de helt rette omgivelser til jeres bryllup. I behøver derfor ikke selv at lede med lys og lygte efter det perfekte sted til jeres bryllup med overnatning. I stedet kan I blot læne jer tilbage, nyde hinanden og lade os om at finde op til 3 unikke tilbud, som passer til jeres ønsker, budget og antal gæster.


Det perfekte bryllup med overnatning i hele Danmark

Lige meget hvor i Danmark I ønsker at afholde jeres bryllup med overnatning, så matcher vi jer op med en af vores samarbejdspartnere – til en god pris. Vores samarbejdspartnere har arrangeret uforglemmelige bryllupper med overnatning mange steder i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Ligeledes har vi også været med til at skabe smukke bryllupper med overnatning.

Hos EventButler sørger vi altid for at give jer op til 3 relevante tilbud på et bryllup med overnatning. Her tager vi blandt andet udgangspunkt i jeres foretrukne lokation, så I kun får tilbud, som opfylder jeres behov. Dette gælder også, hvis I har særlige krav, såsom specifikke ønsker til bryllupsmenuen, en hyggelig brunch dagen efter eller noget helt tredje. Med vores service garantere vi, at du kun modtager tilbud fra professionelle og dygtige samarbejdspartnere, der kan gøre jeres drømmebryllup til en virkelighed.

Afhold et fantastisk og uforglemmeligt bryllup med overnatning via EventButler

Fordele ved at modtage 3 tilbud på jeres bryllup med overnatning

Spar tid

Du er fri for selv at kontakte forskellige aktører, som måske ikke har tid eller mulighed for at realisere jeres bryllup

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikrer dig, at du får den bedste
pris og højeste kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er altså ikke tvunget til at vælge
et af de tilbud, som du får

Vi har bryllupspartnere i hele landet

Jylland

Fyn & Sjælland

Fyn


Sjælland


Middelfart


Vestsjælland