Bryllup Nordjylland

Find stedet til jeres bryllup i Nordjylland

Når giftermålet skal stå, er der mange ting, som skal tages med i overvejelserne, før den store dag. EventButler kan hjælpe jer med, at få styr på selve rammerne på dagen. Du kan via filtreringen herunder, danne et overblik, over nogle af de muligheder, som I har for jeres bryllup i Nordjylland. Endvidere har I mulighed for, at indsende en forespørgsel, hvorefter vi vil finde op til 3 tilbud, fra de steder, som matcher jeres ønsker.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til et bryllup i Nordjylland

Modtag 3 tilbud


Beskriv ønskerne til jeres bryllup

Indsend forespørgslen, hvor I kort beskriver jeres krav til brylluppet. Det kunne bl.a. være krav til størrelse af lokalet, samt hvis I har nogle ønsker til menuen.

Vi finder de bryllupssteder, som er bedst til opgaven

Vi læser din forespørgsel igennem, og finder de bryllupssteder, som bedst matcher til jeres bryllup.

De kontakter dig med deres bud på dit bryllup i Nordjylland

Du vil herefter modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste bud i Nordjylland, hvor du frit kan vælge, om et af dem giver mening at gå videre med. 

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Idéer til et uforglemmeligt bryllup

Lad dine gæster sætte deres præg på bryllupsfesten

Du kan give dine gæster muligheden for, at sætte deres præg på, hvordan I husker festen, f.eks. ved at sætte engangskameraer rundt på bordene, evt. med små former for udklædning, som de kan tage på, i løbet af aftenen. Samme idé kan også løses med en photobooth, som kan stå i den ene ende af lokalet, hvor jeres gæster i løbet af aftenen kan gå ned, og få taget festlige billeder.

Afvig fra det traditionelle

De typiske bryllupstraditioner, er nogle af de ting, som du kan ændre ved dig bryllup, for at gøre den mindeværdig. Dette kan gøres ved, at give brylluppet et tema. F.eks. hvis festen er i oktober eller start november, kan I give den et halloween tema, og bede jeres gæster komme udklædt. I kan også ændre på traditionen med kjole og hvidt, hvor I beder jeres gæster komme i tøj der matcher årstiden. Det kunne bl.a. være, at de kommer i sommertøj, hvis festen holdes om sommeren, eller ski tøj, såfremt festen holdes omkring de store skiferie uger. Det kræver naturligvis mod, at afvige fra traditionerne, men det kan også omvendt gøre brylluppet til noget særligt.

Server natmaden fra en foodtruck

En måde hvorpå I kan sikre jer, at jeres gæsters aften også bliver uforglemmelig, er ved at leje en foodtruck, til at stå for natmaden. Fordelen ved foodtrucks er, at det skaber en anderledes stemning omkring hele konceptet med natmad, og dermed gøre aftenen lidt mere specielt.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer