Bryllup i Odense

Afhold jeres bryllup i Odenseområdet

I Odenseområdet er der mange muligheder for et fantastisk bryllup. Hos EventButler får du overblikket over de forskellige muligheder som restauranter, hoteller, kroer og eventsteder, som tilbyder den perfekte bryllupsmenu ud af huset. Vil I gerne spare tid, og samtidig være sikre på at starte dialogen med steder, som har jeres ønskede dato ledig, kan du også anmode om tre uforpligtende tilbud, som matcher jeres ønsker.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte arrangører til jeres bryllup i Odense

Modtag 3 tilbud


Lav en forespørgsel med forventningerne til jeres bryllup

Giv en god beskrivelse omkring jeres ønske for jeres bryllup i Odenseområdet. Har I f.eks. mulighed for at afholde jeres bryllup på flere datoer, vil det kunne hjælpe til, at vi kan ramme jeres behov og ønsker endnu bedre.

Vi finder de bedste bud på jeres bryllup i Odense

EventButler kigger jeres forespørgsel igennem, og finder de tre steder, som matcher jeres beskrivelse bedst.

Du kontaktes af de udvalgte bryllupssteder i Odense

Det rette match til jeres bryllup kontakter jer herefter direkte, hvor de vil præsentere deres bedste løsning til et uforglemmeligt bryllup for jer.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Gode bryllupsovervejelser

Hvornår på året skal man afholde et bryllup?

Mange foretrækker et sommerbryllup, da man herved får lyse aftener, og med større mulighed for sol og varme. Her skal man dog som oftest være ude i god tid. Især i måneder som juni, august og september. Har man et begrænset budget, kan det ofte være en god ide, at gå på kompromis med tidspunktet på året. På den måde undgår man den værste travlhed hos diverse steder, hvilket kan muligvis kan medføre ekstra skarp pris på jeres bryllup.

Prisen på en bryllupsfest i Odense?

Hvor meget et bryllup skal koste afhænger i høj grad af jeres forventninger til stedet og længden af brylluppet. Ofte køber man en pakkeløsning i 7-9 timer med alt inklusiv. Dette koster mange steder i Odense området omkring mellem 900-1300 kr. per kuvert. Har man særlige krav som et slot eller udsigt til vandet, vil det ofte kræve et endnu højere budget.

Er overnatningsmuligheder nødvendigt til et bryllup?

Hvorvidt der skal være mulighed for overnatning afhænger meget af, om man holder brylluppet centralt i Odense eller lidt uden for byen. Har stedet ikke overnatning, men ligger tæt på andre overnatningsmuligheder i indre by, vil gæsterne typisk kunne finde en løsning på egen hånd. Det er dog altid en god service for sine gæster, at henvise til et sted, hvor man har forhåndsreserveret nogle værelser.

Underholdning til jeres bryllup

De fleste ønsker underholdning til deres bryllup i form af livemusik eller en DJ. Dette er typisk noget stedet ønsker, at man selv sørger for at booke. Det er derfor en god ide at aftale med stedet, hvordan mulighederne er for at medbringe en artist til aftenen. Udover musik er der ofte også mange underholdende indslag fra gæsterne. Derfor giver det god mening, at henvise gæsterne til en udnævnt toastmaster, som står for denne del, for og under bryllupsfesten.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer