Eventbutler logo

Afhold jeres bryllup i Odenseområdet

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Lav en forespørgsel med forventningerne til jeres bryllup

Giv en god beskrivelse omkring jeres ønske for jeres bryllup i Odenseområdet. Har I f.eks. mulighed for at afholde jeres bryllup på flere datoer, vil det kunne hjælpe til, at vi kan ramme jeres behov og ønsker endnu bedre.

Vi finder de bedste bud på jeres bryllup i Odense

EventButler kigger jeres forespørgsel igennem, og finder de tre steder, som matcher jeres beskrivelse bedst.

Du kontaktes af de udvalgte bryllupssteder i Odense

Det rette match til jeres bryllup kontakter jer herefter direkte, hvor de vil præsentere deres bedste løsning til et uforglemmeligt bryllup for jer.

Få 3 tilbud her

EventButler i tal

20.000+
Brugere, som hver måned besøger EventButler
600+
Samarbejdspartnere fordelt over hele Danmark
4,7
Stjerner på Trustpilot
Sådan fungerer EventButler

Gode bryllupsovervejelser

Hvornår på året skal man afholde et bryllup?

Mange foretrækker et sommerbryllup, da man herved får lyse aftener, og med større mulighed for sol og varme. Her skal man dog som oftest være ude i god tid. Især i måneder som juni, august og september. Har man et begrænset budget, kan det ofte være en god ide, at gå på kompromis med tidspunktet på året. På den måde undgår man den værste travlhed hos diverse steder, hvilket kan muligvis kan medføre ekstra skarp pris på jeres bryllup.

Prisen på en bryllupsfest i Odense?

Hvor meget et bryllup skal koste afhænger i høj grad af jeres forventninger til stedet og længden af brylluppet. Ofte køber man en pakkeløsning i 7-9 timer med alt inklusiv. Dette koster mange steder i Odense området omkring mellem 900-1300 kr. per kuvert. Har man særlige krav som et slot eller udsigt til vandet, vil det ofte kræve et endnu højere budget.

Er overnatningsmuligheder nødvendigt til et bryllup?

Hvorvidt der skal være mulighed for overnatning afhænger meget af, om man holder brylluppet centralt i Odense eller lidt uden for byen. Har stedet ikke overnatning, men ligger tæt på andre overnatningsmuligheder i indre by, vil gæsterne typisk kunne finde en løsning på egen hånd. Det er dog altid en god service for sine gæster, at henvise til et sted, hvor man har forhåndsreserveret nogle værelser.

Skal der bookes underholdning til jeres bryllup?

De fleste ønsker underholdning til deres bryllup i form af livemusik eller en DJ. Dette er typisk noget stedet ønsker, at man selv sørger for at booke. Det er derfor en god ide at aftale med stedet, hvordan mulighederne er for at medbringe en artist til aftenen. Udover musik er der ofte også mange underholdende indslag fra gæsterne. Derfor giver det god mening, at henvise gæsterne til en udnævnt toastmaster, som står for denne del, for og under bryllupsfesten.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement