Bryllup på gods/herregaard

Få op til 3 tilbud på et smukt bryllup på et gods eller en herregård

Vi matcher jer op med 3 samarbejdspartnere, der sikrer et anderledes og uforglemmeligt bryllup på et historisk gods eller en idyllisk herregård

nemt henter du tilbud på jeres bryllup

Indsend en beskrivelse af
jeres drømmebryllup

Tre samarbejdspartnere med
det bedste match udvælges

Du modtager op til 3 unikke tilbud på jeres bryllup

I vælger ét af de 3 tilbud og holder et fantastisk bryllup

Det skal være overskueligt og nemt
at holde det helt rigtige bryllup på et gods eller en herregård

Hold jeres drømmebryllup på et charmerende gods eller en smuk herregård. Denne form for bryllup er i høj grad populær, fordi den sikrer en både historisk og romantisk stemning ud over det sædvanlige. De fleste herregårde er omringet af naturskønne omgivelser, hvilket kun er med til at øge den idylliske og romantiske atmosfære til jeres bryllup. Et bryllup på et gods eller en herregård er derfor den perfekte løsning, hvis I sætter pris på en stilfuld indretning, flotte selskabslokaler og en betagende natur i horisonten. 

Det er vigtigt, at I får muligheden for at udleve jeres drømmebryllup, hvad end det er på et bryllup på en herregård, et gods eller et andet sted. Vi hjælper jer med at finde den helt rette aktør. I får op til 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher de behov, I har til jeres kommende bryllup. Ønsker I derfor at holde jeres bryllup på et gods eller en herregård, bliver tilbuddene fokuseret på netop denne type løsning – sammen kan vi sikre, at jeres drøm bliver til virkelighed.

Vores brugere er glade for os

Find dit smukkeste lokaler og omgivelser ved at afholde dit bryllup på et gods eller en herregård

Få opfyldt alle jeres drømme med et bryllup på et gods eller en herregård

Bryllupsfesten er livets store fest, og alle har forskellige drømme når det gælder bryllup. Derfor giver vi jer muligheden for at få et skræddersyet bryllup, hvor drømme bliver til virkelighed. Hos EventButler har vi opbygget et godt samarbejde og skabt gode relationer med mere end 100 aktører, som alle har forskellige egenskaber og evner. Vi ved, at de vil gøre alt hvad de kan, for at indfri jeres bryllupsdrømme ned til mindste detalje. Med så stor variation blandt vores aktører, kan I altid være sikre på at få op til 3 gratis tilbud, som lever op til jeres drømme. I kan blandt andet få et bryllup på en charmerende herregård, et bryllup på et fortryllende slot, et bryllup med havet som baggrund eller noget helt tredje – med EventButler kan I drømme stort.

Find den perfekte herregård til jeres bryllup

Der findes et hav af forskellige herregårde i Danmark, og I skal naturligvis sørge for at finde det, som matcher jeres ønsker bedst. Det kan dog blive en stor opgave, fordi der er så mange forskellige udbydere på markedet. Derfor kan det hurtigt ende med at blive en uoverskuelig og stressende opgave at skulle finde det smukke gods eller den helt rigtige herregård. 

Hos EventButler hjælper vi jer med at finde den perfekte herregård eller det ønskede gods til jeres bryllup. I slipper selv for at bruge al jeres tid, og I kan blot lade os finde op til 3 tilbud, som matcher jeres drømme. Det betyder at I undgår stress, og at I kan bruge jeres tid på at nyde hinanden i stedet.


Find den perfekte lokation til jeres bryllup på et gods

Hvis I ønsker at afholde jeres bryllup på en herregård eller et gods, hjælper vi gerne med at finde den helt rigtige lokation. Vores aktører afholder bryllupper på herregårde og godser rundt om i hele Danmark, hvad end I ønsker at holde brylluppet i Jylland, på Sjælland, eller på Fyn

Hos Eventbutler sørger vi altid for at give jer op til 3 relevante tilbud, så I kan finde det perfekte gods med den helt rette placering i landet. Vi tager udgangspunkt i alle de behov I sender ind, så I kun modtager tilbud på de herregårde og godser, som lever op til jeres ønsker. Dette gælder også, hvis I har særlige krav, såsom behov for overnatning. Vi sikrer jer, at I udelukkende modtager tilbud fra pålidelige, professionelle og dygtige aktører, som kan gøre jeres drømmebryllup til en virkelighed.

Afhold smukke og uforglemmelige bryllupper på et gods eller en herregård

Fordelene ved at bruge EventButler i planlægningen af jeres bryllup

Spar tid

Du er fri for selv at finde og kontakte
forskellige aktører, som måske ikke har tid
eller passer til jeres bryllup på gods

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikrer dig, at I får den bedst mulige
pris og højeste kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er altså ikke tvunget til at vælge
et af de tilbud du får

Vi dækker bryllupper i hele landet

Jylland

Fyn & Sjælland

Fyn

Sjælland

Middelfart

Vestsjælland