Bryllup på slot

Få op til 3 tilbud på et bryllup på et romantisk slot

Vi matcher jer op med 3 samarbejdspartnere, der sikrer jer et uforglemmeligt slotsbryllup

nemt henter du tilbud på et bryllup på et slot

Indsend en beskrivelse af ønsker til drømmebrylluppet på et slot

Tre samarbejdspartnere med
det bedste match udvælges

Du modtager op til 3 unikke tilbud 
på jeres bryllup

I vælger ét af de 3 tilbud og holder et fantastisk bryllup på det rette slot

Det skal være overskueligt og nemt
at planlægge et enestående bryllup på et slot

Mange drømmer om et rigtigt prinsessebryllup på et slot, i smukke lokaler med eventyrlige og idylliske omgivelser. Hvis I ønsker at udleve denne drøm, så er det oplagt at holde jeres bryllup på et slot. Hos EventButler mener vi, at det er vigtigt, at I får muligheden for at få alle jeres bryllupsdrømme opfyldt, og derfor hjælper vi jer med at finde det helt rette slot til den store dag. Med vores service får I op til 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher jeres drømme og behov. Det er nemt, enkelt og overskueligt.

Vores brugere er glade for os

Find de perfekte omgivelser til jeres bryllup på slot

Få et bryllup på et slot, som opfylder jeres drømme

Vi tror på, at det er muligt at skabe et uforglemmeligt bryllup, uanset budgettet. Hos EventButler er vi kendt for vores store engagement og kreative tilgang. Vi samarbejder med mere end 100 specialiserede aktører, hvilket sikrer, at vi altid kan finde de bedste tilbud til jer, når det gælder et mindeværdigt bryllup på et slot.

Find de rette omgivelser til jeres bryllup på et slot

Når I skal holde jeres bryllup på et slot, er det vigtigt, at I finder slottets omgivelser romantiske, og at faciliteterne indfrier jeres forestillinger. Der findes forskellige slotte rundt om i landet, alle med hver deres historie, charme og sjæl. Med de mange muligheder kan det hurtigt blive en næsten uoverskuelig opgave, som kan virke stressende i en ellers travl hverdag. 

Hos EventButler hjælper vi jer med at finde det rette slot til jeres bryllup. I behøver ikke selv lede hele internettet igennem med lys og lygte, men kan blot lade os om at finde op til 3 tilbud, som matcher jeres ønsker. Vi gør benarbejdet, og I kan i stedet fokusere på de hyggelige detaljer og nyde hinanden og jeres forelskelse.


Slotsbryllupper i hele Danmark

Hvis I ønsker at afholde jeres bryllup på et slot, så matcher vi jer op med altører, der kan tilbyde netop det I ønsker. Vores samarbejdspartnere har arrangeret uforglemmelige bryllupper på vidt forskellige lokationer, og hvad end I ønsker at holde jeres bryllup i Jylland, på Sjælland eller på Fyn, så kan vi hjælpe jer. 

Hos EventButler sætter vi en ære i at skræddersy de bedste tilbud til jer, så I kan finde det helt rette slot til jeres bryllup. Her tager vi blandt andet udgangspunkt I jeres foretrukne lokation, antal gæster og budget. Dette gælder også, hvis I har særlige krav, såsom behov for overnatning, ønsker til bryllupsmenuen eller noget helt tredje. Vi sørger altid for, at I kun får tilbud fra professionelle og motiverede aktører, som kan være med til at gøre jeres drømmebryllup til en virkelighed. Det eneste I skal gøre, er at udfylde formularen, vælge et af tilbudende og holder et fantastisk bryllup.

Afhold et fantastisk bryllup på et slot i Danmark

Fordelene ved at bruge EventButler i planlægningen af jeres bryllup på et slot

Spar tid

Du er fri for selv at finde og kontakte
forskellige slotte, som måske ikke har tid
eller mulighed for at realisere jeres bryllup

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikrer dig, at du får den bedste
pris og højeste kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er altså ikke tvunget til at vælge
et af de tilbud, som du får

Vi dækker bryllupper i hele landet

Jylland

Fyn & Sjælland

Fyn

Sjælland

Middelfart

Vestsjælland