Find bryllupssteder tæt på strand

Søg blandt 750+ bryllupssteder og se de forskellige bryllupspakker

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv jeres krav til et strandbryllup

Indsend formularen med en beskrivelse af jeres ønsker og forventninger til dit arrangement samt, hvad du forventer af stedet, som skal facilitere jeres strandbryllup.

Vi finder de bedste steder til jer

Vi matcher din forespørgsel med de tre steder, som kan imødekomme dine præferencer, til et bryllup på en strand, på bedste vis.

De kontakter jer med deres bud på jeres strandbryllup

I vil nu modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de steder som er bedst til jeres bryllup på en strand, hvorefter I frit kan vælge, om et af dem giver mening at gå videre med. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om afholdelse af bryllup på strand

At afvikle sit bryllup på en strand, kan være superintimt, hyggeligt og romantisk. Et strandbryllup skaber tit en meget naturlig, afslappet og uformel atmosfære, hvilket kan være lige hvad i drømmer om på jeres store dag. Derudover giver en strand mulighed for at afholde selve ceremonien på stedet, hvilket mange finder yderst romantisk. I kan med fordel tjekke, Molskroen Strandhotel ud, som er en fantastisk lokation, som kan tilbyde ovenstående elementer.

Det er essentielt når man planlægger et strandbryllup i Danmark, at man tager hensyn til vejret og planlægger alternativer, hvis alt ikke går efter plan A. Så er det selvfølgelig også vigtigt at planlægge valg af tøj, fotografering og transport. Man kan med fordel gøre brug af en erfaren bryllupsplanlægger, som kan være til stor hjælp for mange, når de skal afholde deres strandbryllup.

Når der skal dekoreres til et strandbryllup, bliver der ofte brugt naturlige elementer som blomster og planter, samt rekvisitter som lanterner og lyskæder. Der er også et aspekt med praktiske elementer, til dine gæster, som solskærme og parasoller. Der er også rig mulighed for at lave en temafest ud af jeres strandbryllup, f.eks. med et eksotisk tema.

Ja, man kan godt holde et strandbryllup uden nødvendigvis at legalisere det. Der kan være flere grunde til, at man ikke har lyst til at blive legalt gift, det skal dog ikke være en stopklods for et strandbryllup, som kan fejre jeres kærlighed og troskab til hinanden.

Ønsker I at afholde jeres bryllup i smuk natur med sand mellem tæerne og vind i håret, kan I overveje at finde et strandhotel. I kan i filtreringen herover se de steder, som kan leve op til netop jeres krav. I har også mulighed for at udfylde tilbudsformularen, hvorefter vi sikrer jer op til 3 tilbud fra de steder, som kan imødekomme jeres ønsker.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement