Bryllup ved vandet / stranden

Få op til 3 uforpligtende tilbud på jeres bryllup på stranden eller ved vandet

Vi matcher jer op med 3 samarbejdspartnere, der sikrer jer et uforglemmeligt bryllup ved vandet

nemt henter du tilbud på et enestående bryllup ved vandet

Indsend en beskrivelse af jeres ønsker til drømmebrylluppet

Tre samarbejdspartnere med
det bedste match udvælges

Du modtager op til 3 unikke tilbud 
på jeres bryllup

I vælger ét af de 3 tilbud og holder et fantastisk bryllup ved vandet

Det skal være overskueligt og nemt
at arrangere et romantisk bryllup ved vandet

Hold et ultra-romantisk og uforglemmeligt bryllup ved stranden. Sig “ja” til hinanden i vandkanten med strandsandet mellem fødderne og bølgerne som vidne. 

Det er vigtigt, at I får muligheden for at få jeres drømmebryllup, hvad end det er på stranden eller et andet sted, og derfor hjælper vi jer med at finde den helt rette aktør. Med EventButler får I op til 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher jeres unikke bryllupsdrømme. Ønsker I derfor at holde jeres bryllup ved vandet, bliver tilbuddene udelukkende fokuseret på netop denne type løsning. Det er nemt, enkelt og sikre jer en konkurrencedygtig pris.

Vores brugere er glade for os

Afhold det smukkeste og mest fantastiske bryllup på stranden eller tæt ved vandet

Få et bryllup på stranden, som opfylder alle jeres drømme

Alle har forskellige drømme og forestillinger om deres bryllup, og derfor giver vi jer muligheden for at få et skræddersyet bryllup. Ønsker I derfor at afholde jeres bryllup på stranden med havet i baggrunden, sørger vi for at finde de helt rette tilbud, som opfylder netop det. Vi har en database med mere end 100 professionelle samarbejdspartnere, som alle har forskellige egenskaber og kompetancer. Med så stor variation blandt vores samarbejdspartnere, kan I altid være sikrer på at modtage op til 3 unikke tilbud, som opfylder jeres ønsker.

Find den rette vandkant til jeres strandbryllup

Når I planlægger et bryllup på stranden, spiller omgivelserne en vigtig rolle. Der findes mange forskellige muligheder for strandbryllupper i Danmark, og det handler naturligvis om at finde dét sted, hvor I kan se jer selv sige “ja” til hinanden.

Ved en simpel Google søgning, kan du måske hurtigt finde aktører, der tilbyder strandbryllupper, men det tager tid at gennemgå dem, og undervejs kan I nemt miste modet en smule. Vi kender branchen og de bedste aktører, som langt fra altid bliver vist på Google. Mange af vores aktører lever af mund til mund fortællinger, og de bruger deres kræfter på det, som de er bedst til – at planlægge og afholde uforglemmelige bryllupper ved stranden.


Strandbryllupper i hele Danmark

Vi har med stor taknemlighed matchet aktører med speciale i bryllupper på stranden og forlovede par op i hele Danmark, og vi har været med til at skabe fantastiske og mindeværdige bryllupper ved vandet på både Sjælland, Fyn og i Jylland, samt i de største byer som Århus, København, Vejle, Ålborg, Kolding og mange flere.

Hos EventButler sørger vi altid for at give jer op til 3 unikke tilbud, som matcher jeres ønsker, så I nemt og uden besvær kan finde den helt rette placering til jeres bryllup ved vandet. Her tager vi blandt andet udgangspunkt i jeres foretrukne lokation, antal gæster og budget. Dette gælder også, hvis I har særlige krav, såsom behov for overnatning, ønsker til bryllupsmenuen, faciliteterne eller noget helt fjerde. Med vores service, kan I med ro i maven booke jeres bryllup, da vi kun sender jer tilbud fra pålidelige og professionelle samarbejdspartnere, som vi ved kan være med til at gøre jeres drømmebryllup til en virkelighed.

3 tilbud på jeres bryllup på stranden eller tæt ved vandet

Fordelene ved at bruge EventButler i planlægningen af jeres bryllup ved vandet

Spar tid

Du er fri for selv at finde og kontakte
forskellige aktører, som måske ikke har tid
eller mulighed for at realisere jeres drømmebryllup

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikrer dig, at du får den bedste
pris og højeste kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er altså ikke tvunget til at vælge
et af de tilbud, som du får

Vi dækker bryllupper i hele landet

Jylland

Fyn & Sjælland

Fyn

Sjælland

Middelfart

Vestsjælland