Bryllup Vejle

Find stedet til jeres bryllup i Vejle

Søger I efter de helt rigtige rammer for jeres livs fest? Så lad Eventbutler hjælpe jer! Vi hjælper jer med at danne et overblik over de helt perfekte steder at holde jeres bryllup i Vejle. Udfyld formularen nedenfor, hvorefter vi sender jer tre gratis og ganske uforpligtende tilbud på en bryllupsfest i Vejle, som matcher jeres ønsker og præferencer. Alternativt kan I anvende søgemaskinen til at filtrere jeres behov og ønsker for festlighederne.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til jeres bryllup i Vejle

Modtag 3 tilbud


Lav en beskrivelse af jeres bryllupsønsker

Indsend en kort og præcis beskrivelse af jeres drømmebryllup i Vejle-området.

Ud fra disse ønsker, finde vi de steder, som passer bedst

EventButler gennemgår jeres forespørgsel samt undersøger hvad markedet kan tilbyde og videresender forespørgslen til bryllupssteder, som kan opfylde jeres præferencer.

I kontaktes af de udvalgte bryllupssteder i Vejle

I bliver kontaktet via mail eller telefon af de bryllupssteder i Vejle, som ønsker at afholder jeres bryllup, hvorefter den fulde dialog sker mellem jer.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Bryllup i Vejle – Typiske overvejelser

Hvad er jeres budget for brylluppet og hvad skal det dække?

For at vores partnere kan give jer det bedst mulige tilbud, er det vigtigt at I overvejer, hvilke dele af brylluppet, der skal være inkluderet i tilbuddet. Er du i tvivl om, hvor budgettet skal ligge eller har du bare brug for lidt inspiration, kan du få hjælp via guiden udarbejdet af Finanstilsynet.

Hvordan ønsker I omgivelserne skal være til brylluppet?

Omgivelserne til et bryllup kan have stor betydning for hele oplevelsen, både for brudeparret og gæsterne. Derfor vil det være en fordel, hvis I gør jer nogle overvejelser omkring, hvordan og hvorledes I ønsker omgivelserne skal være. Vi har partnere der kan klare bryllupper for enhver smag, omend det er nær grønne omgivelser, vand/strand eller tæt på byen.

Skal vielsen og selve brylluppet foregå samme sted?

Nogle drømmer om at blive viet og holde fest samme sted. Ønsker I det, så lad os vide, så vi kan finde det helt rigtige sted, hvor I kan fejre kærligheden med hinanden uden at skulle tænke på transport fra A til B. 

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer