Bryllup

Find stedet til jeres drømmebryllup

Leder I efter det rigtige sted til jeres bryllup, kan dette være en større opgave. Du kan på EventButler starte søgningen via filtreringen herunder, og få et overblik over de bryllupssteder, som kan opfylde jeres ønsker. Du kan også udfylde tilbudsformularen, hvorefter vi sikrer dig op til 3 tilbud fra de bryllupssteder, som bedst kan efterleve dine krav.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til dit bryllup i København

Udvalgte steder til dit bryllup i Århus

Udvalgte steder til dit bryllup i Odense

Modtag 3 tilbud


Beskriv jeres bryllup og jeres ønsker hertil

Indsend formularen med en beskrivelse af jeres ønsker og forventninger, samt hvad I forventer af bryllupslokalerne.

Vi finder de bedste steder baseret på jeres ønsker

Vi matcher jeres forespørgsel med de tre steder, som bedst kan imødekomme jeres krav.

De kontakter jer med deres bud på jeres bryllup

I vil hernæst modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste steder i Danmark, hvorefter i frit kan vælge, om et af dem giver mening at gå videre med. 

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser ved planlægningen af jeres bryllup

Hvornår på året skal I afholde brylluppet?

Mange foretrækker et sommerbryllup, da man herved får lyse aftener og større mulighed for sol og varme. Her skal man dog som oftest være ude i god tid. Især i måneder som juni, august og september, da disse er de største måneder for bryllupper i Danmark. Det er også en mulighed, at planlægge brylluppet i vintermånederne, da dette ofte vil påvirke prisen, samt at der vil være flere lokaler ledige, da antallet af bryllupper i disse måneder er væsentligt lavere end andre tidspunkter på året.

Ønsker I underholdning til festen?

Såfremt I ønsker underholdning til jeres bryllup i form af livemusik eller en DJ, er dette typisk noget som stedet ønsker, at I selv sørger for at booke. Det er derfor en god ide at aftale med stedet, hvordan mulighederne er for at medbringe underholdning til aftenen. Udover musik er der ofte også mange underholdende indslag fra gæsterne. Derfor giver det god mening, at henvise gæsterne til en udnævnt toastmaster, som står for denne del, før og under festen. Slutteligt kan det være en god idé at overveje, om I også har brug for et sceneområde, såfremt der er mulighed for ekstra opmærksomhed på underholdningen.

Skal jeres gæster tilbydes overnatning?

Det kan være en god idé, at overveje om jeres gæster skal tilbydes mulighed for overnatning. Dette kan være, hvis jeres gæster kommer langvejs fra, eller hvis I ønsker, at festen skal vare hele natten, hvorefter gæsterne ikke selv kan køre hjem. I kan derfor med fordel overveje, om I skal finde et sted, hvor overnatning er muligt på stedet, eller om I skal vælge et lokale, hvor overnatningen er inden for kort afstand, eller hvor I har sørget for transporten til.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer