Bryllup

Få 3 tilbud på jeres bryllup

Vores store netværk af samarbejdspartnere giver jer mulighed for at få den bedste inspiration og pris på jeres bryllup, da stederne ved, at de er i konkurrence med hinanden. I modtager tilbud fra bl.a. restauranter, hoteller, kroer og eventbureauer, som matcher jeres ønsker.

  • Spar tid på planlægningen
  • Opnå en fair pris
  • Gratis og uforpligtende service
  • Samarbejdspartnere i hele Danmark

nemt henter I tilbud på jeres bryllup

Indsend en beskrivelse af jeres drømmebryllup

Tre samarbejdspartnere med
det bedste match udvælges

I modtager op til 3 unikke tilbud 
på jeres bryllup

I vælger ét af de 3 tilbud og holder et fantastisk bryllup

Find omgivelserne til jeres bryllupsfest

Eventbutler samarbejder med smukke hoteller, slotte, restauranter og kroer i hele Jylland samt på Fyn og Sjælland. Vi kan derfor altid finde en samarbejdspartner, som kan indfri jeres bryllupsdrømme.

Vores service er helt gratis og uforpligtende. Med professionelle samarbejdspartnere i hele landet, sikrer vi jer de bedste tilbud på et uforglemmeligt bryllup i romantiske omgivelser.

Vi står klar med råd og vejledning, så I kan finde de perfekte omgivelser til jeres bryllup. Udfyld formularen og kom igang på 2 minutter.

Vores brugere er glade for os

Overvejelser før du indhenter tilbud på jeres bryllup

Hvad forventer I af menuen til jeres bryllup?

Det er en god ide at overveje, hvor mange anretninger I ønsker, om det skal være buffet eller portionsanretning, og om der er særlige krav til menuens indhold.

Hvilke omgivelser ønsker I, der skal være til jeres bryllup?

Der er stor forskel på, om brylluppet afholdes på et Hotel i naturskønne omgivelser, eller på en hotel i hjertet af en pulserende storby. Vores mange partnere kan tilbyde opgivelser for enhver smag.

Hvor mange børn under 12 år, er en del af jeres bryllupsfest?

Antal børn har typisk en betydning for mængden af mad, leverandøren skal kalkulere med pr. kuvert. og derved også prisen.

Hvad er jeres max budget for festen og hvad ønsker I det skal dække?

Et budget er vigtigt for at afstemme forventningerne til stedet og hvad der skal leveres under arrangementet. Vil I for eksempel gerne have fri bar og natmad inkl., er dette vigtigt for vores partner at vide. Har du brug for inspiration til budget, og hvad man skal indregne heri, kan du få inspiration ved hjælp af følgende guide fra Danske Bank.

Skal i giftes på stedet eller i en kirke, og hvor langt må der evt. være til bryllupsfesten fra vielsen?

For at I får de bedst mulige tilbud, er det vigtigt for os at vide, hvor festen geografisk skal foregå. Derfor er det en god ide at overveje, i hvilket område I gerne vil holde jeres fest.

Skal der være plads til underholdning?

Hvis I allerede nu har booket eller forventer at booke et band eller en DJ, skal der selvfølgelig være plads til, at de kan stille op i lokalerne.

Har I nogle særlig krav til jeres bryllupsfest?

Hvis I har nogle specielle krav til bryllupsfesten, som f.eks. behov for overnatning eller ønske, er dette også vigtigt for at finde de partnere, som matcher disse behov.

Hvor lang tid ønsker I, at jeres bryllup skal vare?

Mange ønsker en bryllupsfest uden bagkant. Det er derfor vigtig at vide hvornår i ca. ønsker festen startet og sluttet, da det har betydning for hvilke af vores samarbejdspartnere, der bedst kan håndtere jeres bryllup, og hvilket tilbud de kan lave.

Fordelene ved at modtage 3 tilbud på jeres bryllup

Spar tid

Du er fri for selv at finde og kontakte aktører, som måske ikke har tid eller ikke har mulighed for at realisere jeres drømmebryllup

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikrer dig, at du får den bedste
pris og højeste kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er altså ikke tvunget til at vælge
et af de tilbud, som du får

Vi har bryllupspartnere i hele landet

Jylland

Fyn & Sjælland

Fyn


Sjælland


Middelfart


Vestsjælland