Eventbutler logo

Find drømmestedet til jeres bryllupsarrangement

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv det ideelle bryllupsarrangement for jer

Beskriv så specifikt som muligt, hvilke behov og ønsker I har for jeres bryllupsarrangement.

Vi finder de bedste bud på jeres bryllupsarrangement

Hos EventButler gennemgår vi jeres beskrivelse, hvorefter vi matcher jer med de steder, der passer bedst til jeres forventninger.

Du kontaktes af de udvalgte steder med deres tilbud

Slutteligt vil I blive kontaktet af op til 3 steder. De vil naturligvis gøre alt hvad de kan, for at skabe det perfekte bryllup til jer.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

Overvejelser inden jeres bryllupsarrangement

Hvad koster drømmebrylluppet?

Drømmebrylluppet er ikke til at slå fast, da det afhænger af hvert enkelt par - alt efter, hvilke ønsker man har for dagen. Derfor er det også svært at sætte en fast pris på, hvad et bryllup koster. Ønsker man et slotsbryllup i naturskønne omgivelser, eller et bryllup nær storbyen med udsigt til vand, så skal man være forberedt på et højt budget. For andre er drømmebrylluppet måske nærmere i lokaler udenfor de større byer, hvilket som udgangspunkt vil kunne gøres til et lidt mindre budget. man skal ikke forvente mange muligheder for under 700,- pr. kuvert de fleste steder i landet, uden at skulle gå på kompromis med centrale elementer som lokation, omgivelser, mad, drikkevarer mm. Et typisk bryllup koster 800 - 1.200 kr. alt efter længden på bryllupsarrangementet og det geografiske område.

Hvordan ønsker I jeres bryllupsarrangement?

Der er mange muligheder for, hvordan et bryllupsarrangement kan foregå. I kan vælge at blive gift på traditionel vis i en kirke, hvorefter I tager hen til stedet, hvor festen skal foregå - evt. med reception inden selve festen starter. Andre ønsker måske reception et andet sted efter kirken, end hvor festen skal holdes. En helt tredje mulighed er at holde vielsen og festen samme sted, hvilket flere forskellige arrangører giver mulighed for. Foretrækker I vielse og fest samme sted, skal I dog være opmærksomme på, at budgettet vil blive større, end en vielse i kirke. Desuden skal I være opmærksomme på, at I selv står for at få fat i en giftefoged til vielsen.

Skal der være et sluttidspunkt for brylluppet?

Det kan være en god idé at overveje, om brylluppet skal have et bestemt sluttidspunkt, eller om der skal være mulighed for at festen fortsætter til den lyse morgen. Når I planlægger brylluppet med arrangøren, skal I afstemme forventningerne til sluttidspunkt. Nogle steder har et bestemt tidspunkt, hvor festen skal slutte, hvor andre er åbne overfor, hvad I måtte ønske.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement