Bryllupsarrangement

Find drømmestedet til jeres bryllupsarrangement

Når livets bryllupsarrangement skal holdes, er det vigtigt med de perfekte rammer og den rette arrangør. Er I i tvivl om, hvem der skal hjælpe jer med det perfekte bryllup? Hos Eventbutler får du overblikket over alle de steder i Danmark , der er eksperter i at arrangere bryllupper. Du kan vælge at udfylde vores tilbudsformular, og derved komme i kontakt med steder, som kan opfylde jeres behov og ønsker. Alternativt kan du bruge vores søgefunktion herunder, hvor du kan få et overblik over og læse om de forskellige steder.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte lokationer til jeres bryllupsarrangement i København

Udvalgte lokationer til jeres bryllupsarrangement i Odense

Udvalgte lokationer til jeres bryllupsarrangement i Århus

Modtag 3 tilbud


Beskriv det ideelle bryllupsarrangement for jer

Beskriv så specifikt som muligt, hvilke behov og ønsker I har for jeres bryllupsarrangement.

Vi finder de bedste bud på jeres bryllupsarrangement

Hos EventButler gennemgår vi jeres beskrivelse, hvorefter vi matcher jer med de steder, der passer bedst til jeres forventninger.

Du kontaktes af de udvalgte steder med deres tilbud

Slutteligt vil I blive kontaktet af op til 3 steder. De vil naturligvis gøre alt hvad de kan, for at skabe det perfekte bryllup til jer.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser inden jeres bryllupsarrangement

Hvad koster drømmebrylluppet?

Drømmebrylluppet er ikke til at slå fast, da det afhænger af hvert enkelt par – alt efter, hvilke ønsker man har for dagen. Derfor er det også svært at sætte en fast pris på, hvad et bryllup koster. Ønsker man et slotsbryllup i naturskønne omgivelser, eller et bryllup nær storbyen med udsigt til vand, så skal man være forberedt på et højt budget. For andre er drømmebrylluppet måske nærmere i lokaler udenfor de større byer, hvilket som udgangspunkt vil kunne gøres til et lidt mindre budget. man skal ikke forvente mange muligheder for under 700,- pr. kuvert de fleste steder i landet, uden at skulle gå på kompromis med centrale elementer som lokation, omgivelser, mad, drikkevarer mm. Et typisk bryllup koster 800 – 1.200 kr. alt efter længden på bryllupsarrangementet og det geografiske område.

Hvordan ønsker I jeres bryllupsarrangement?

Der er mange muligheder for, hvordan et bryllupsarrangement kan foregå. I kan vælge at blive gift på traditionel vis i en kirke, hvorefter I tager hen til stedet, hvor festen skal foregå – evt. med reception inden selve festen starter. Andre ønsker måske reception et andet sted efter kirken, end hvor festen skal holdes. En helt tredje mulighed er at holde vielsen og festen samme sted, hvilket flere forskellige arrangører giver mulighed for. Foretrækker I vielse og fest samme sted, skal I dog være opmærksomme på, at budgettet vil blive større, end en vielse i kirke. Desuden skal I være opmærksomme på, at I selv står for at få fat i en giftefoged til vielsen.

Skal der være et sluttidspunkt for brylluppet?

Det kan være en god idé at overveje, om brylluppet skal have et bestemt sluttidspunkt, eller om der skal være mulighed for at festen fortsætter til den lyse morgen. Når I planlægger brylluppet med arrangøren, skal I afstemme forventningerne til sluttidspunkt. Nogle steder har et bestemt tidspunkt, hvor festen skal slutte, hvor andre er åbne overfor, hvad I måtte ønske.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer