Bryllupsfest

Find stedet til jeres bryllupsfest

Livets største fest kræver de perfekte rammer og omgivelser. Vi giver jer derfor overblikket over de mest fantastiske steder og arrangører til jeres bryllupsfest. På Eventbutler kan du selv filtrere mellem hoteller, restauratører, mad ud af huset, lokationer, samt eventvirksomheder. Du kan også udfylde vores tilbudsformular, og herved kun komme i dialog med steder, som passer til den ønskede dato samt andre krav.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til jeres bryllupsfest i København

Udvalgte steder til jeres bryllupsfest i Odense

Udvalgte steder til jeres bryllupsfest i Århus

Modtag 3 tilbud


Beskriv den perfekte bryllupsfest

Fortæl os så præcist som muligt om dine ønsker til den perfekte bryllupsfest og rammerne hertil.

Vi kontakter de steder, som passer bedst på dine ønsker

Vi gennemgår din beskrivelse og kontakter dig med mulige uddybende spørgsmål, så vi er sikker på, at de rigtige får din henvendelse.

Du får tilbud direkte fra stederne, som kan holde jeres bryllup

Herefter kontaktes i af op til 3 steder, som passer på jeres ønsker, og som vil gøre deres ypperste for at skabe en uforglemmelig bryllupsfest.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Typiske overvejelser til en bryllupsfest

Hvad koster den perfekte bryllupsfest?

Hvornår en bryllupsfest er perfekt afhænger i høj grad af ens forventninger og ønsker hertil. Går man med ønsket om et smukt slotsbryllup, eller et bryllup tæt på storbyen med udsigt over vandet, skal man ofte forvente et budget i den højere ende. Det perfekte bryllup behøver dog bestemt ikke afhænge af budgettets størrelse. I de fleste områder af landet, får man for 900-1300 pr. kuvert, en perfekt bryllupsfest uden at gå på kompromis med mad, drikkevarer, omgivelser eller varigheden af festen.

Skal man invitere gæsternes børn med til en bryllupsfest?

Vi oplever oftest, at børn ikke inviteres med til et bryllup, men det er naturligvis helt op til en selv. Har man et klassisk bryllup med fest ud på natten, skal man dog være bevidst om, at børn kan slutte festlighederne tidligere end ønsket for visse forældre. Et bryllup kan naturligvis også have et andet format, hvor bryllupsfesten er mere familieorienteret. 

Hvad tid slutter en bryllupsfest?

En traditionel bryllupsfest vare oftest ud på natten. Nogen vælger at sætte et sluttidpunkt til kl. 02, mens andre ingen bagkant ønsker for festen. Dette er en god ide at få aftalt med stedet inden festen, så man undgår misforståelser på selve aftenen. 

Kan bryllupsfest og vielse foregå samme sted?

Mange steder tilbyder, at vielsen kan foregå samme sted som selve festen. Man skal dog være opmærksom på, at dette ofte kræver et lidt større budget. Er dette et ønske, er det en god ide at nævne i sin henvendelse. Derudover skal man være opmærksom på, at man selv skal sørge for en giftefoged til selve vielsen. 

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer