Find bryllupslokaler i Horsens

Med Eventbutler finder du de bedste bryllupssteder i Horsens

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Lav en beskrivelse af jeres bryllup i Horsens

Beskriv blandt andet hvilke ønsker i har til bryllupslokalet, dato, antal gæster, varighed, eller evt. overnatning, så vi kan skræddersy vores søgning efter de mest optimale steder til jeres bryllup i Horsens.

Vi finder de bryllupslokaler i Horsens som matcher jer bedst

Vi modtager jeres forespørgsel, hvortil vi bestræber os på at finde de bedste lokaler til at imødekomme jeres ønsker for et sted til bryllup i Horsens.

De forskellige steder kontakter jer indenfor få dage

De udvalgte steder til bryllup i Horsens, kontakter jer direkte via telefon eller mail, hvorefter den fulde dialog vil være mellem jer og stedet.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om afvikling af bryllup i Horsens

Der er flere grunde til hvorfor et bryllup i Horsens er spændende og interessant. Det er en historisk by i Midtjylland, som med sin charmerende bymidte, smukke naturområder og mange aktivitetsmuligheder, er kommet på mange folks læber. Inden eller efter jeres bryllup i Horsens, kan I og jeres gæster bl.a. besøge Bygholm Park, Fængslet, Lunden, Horsens Kunstmuseum, Gudenåen eller Himmelbjerget. Husk at tjekke efter koncerter mens I er i byen. Horsens er kendt for, at få utroligt store navne til byen, senest har de lokket verdensstjernen, The Weeknd, til byen. 

Når I skal holde bryllup i Horsens og omegn, er der mulighed for mange forskellige rammer for jeres fest. Filtrer jeres søgning i vores oversigt, hvor du bl.a. kan søge efter sø- og havudsigt, havemiljø og natur, overnatning eller terrassemiljø. Der er både hoteller, restauranter og mange andre muligheder for jeres bryllup i Horsens. 

Når I planlægger jeres bryllup i Horsens, er det vigtigt at komme i gang i god tid, så I undgår unødvendig stress og mangler. Elementer som transport, forplejning, overnatning, eventuelle aktiviteter og musik og dans er ting som gæsterne ser frem til og derfor er det vigtigt at have dem på plads, så alle får en god oplevelse af jeres bryllup i Horsens.

Under planlægningen af jeres bryllup i Horsens, kan I f.eks. oprette en Facebook gruppe, hvorefter I informerer om diverse ting vedrørende den kommende fest. Derefter kan I få feedback og inputs fra gæsterne. I kan også vedhæfte spørgeskemaer i invitationen til jeres bryllup i Horsens, og dermed bede gæsterne om at udfylde, samt sende dem tilbage til jer.

Til jeres bryllup i Horsens, er det vigtigt, at musikken afspejler jer og jeres musiksmag, men som samtidig er passende til gæsterne og brylluppet i Horsens. I kan f.eks. lave en playliste, hyre en DJ eller et live band, som kommer og spiller for jer. Med et live band eller en DJ, er der større chance for, at der bliver sparket gang i festen og, at gæsterne kommer ud på dansegulvet.

Find det perfekte sted til jeres bryllup i Horsens

Et mindeværdigt bryllup kræver det helt rigtige bryllupslokale. Herpå siden giver vi dig mulighed for at modtage tilbud fra de helt rigtige steder i Horsens. Du kan beskrive hvilke ønsker I har til bryllupslokalet, via vores tilbudsformular, hvortil vi vil finde de tre steder, som passer på jeres ønsker. Du kan også ved brug af nedenstående filtering, finde og læse mere om de steder, som passer på jeres kriterier og anmode de enkelte om et tilbud.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement