Find bryllupslokaler på Sjælland

Søg blandt bryllupslokaler på Sjælland og se de forskellige bryllupspakker

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv de perfekte bryllupslokaler på Sjælland

Indsend en beskrivelse af, hvordan I gerne ser jeres bryllupslokale, lokation samt festens forløb.

Vi finder de bedste bud på Sjælland

Vi gennemgår jeres beskrivelse, og mangler vi yderligere information, ringer vi jer op. Herefter sendes jeres forespørgsel ud til de steder med bryllupslokaler og passende lokation, der matcher jeres ønsker.

De kontakter dig med et bud på jeres bryllupslokaler

Stederne tager den direkte dialog med jer omkring, hvordan de kan skabe det bedste bryllup for jer.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om bryllupslokaler på Sjælland

Prisen på et bryllup varierer i høj grad på baggrund af ens krav og ønsker til beliggenhed, sammensætning af menuen og varigheden af festen. Prisniveauet for en bryllupsfest spænder de fleste steder et sted imellem 800 kr. og 1300 kr. per kuvert inkl. service, lokale og forplejning, afhængig af hvor eksklusiv bryllupsfesten skal være. 

Sjælland byder på mange fantastiske steder at holde et bryllup. Vi gør opmærksom på, at der kan værre prisforskelle alt efter, hvor på Sjælland man afholder sin bryllupsfest. Mange vælger at brylluppet skal foregå i hovedstaden, da det er praktisk for gæster at komme dertil og derfra. Det er også muligt at bevæge sig væk fra hovedstaden, hvor man kan finde et billigere bryllupslokale, og samtidig nyde de smukke landlige omgivelser. 

Vi ser og hører om mange spændende løsninger på underholdning til et bryllup. Ønsker I at interaktiv underholdning, kan en photobooth fra MySelfie være en unik og sjov måde at forevige bryllupsfesten. Foretrækker i noget mere traditionelt, er musik i form af et live-band altid et hit til bryllupper.  

Vi anbefaler, at man danner sig et overblik over, hvordan man forestiller sig selve bryllupsfesten skal forløbe. Således er det lettere for jer at vurdere hvilke steder, der bedst kan imødekomme jeres behov i forhold til faciliteter og udstyr. Er der tale om et større bryllup kan det f.eks. være relevant med AV-udstyr som højtaler og mikrofon, så samtlige gæster kan følge med i taler og andre indslag. I oversigten kan I filtrere jeres søgning på bryllupslokaler, så I kun får vist lokaler, der har tilknyttet de nødvendige faciliteter.

Kommer der gæster til bryllupsfesten fra Fyn eller Jylland, kan det være bekvemt med et overnatningstilbud på bryllupsstedet. Her kan man overveje, om man ønsker at dække udgifterne for overnatningen, eller gæsterne selv skal betale. Vi oplever, at ca. halvdelen af gæsterne vælger at takke ja til et tilbud om overnatning. Klik her for at se hvilke steder på Sjælland hvor bryllup og overnatning kan foregå samme sted. 

Find de perfekte rammer om brylluppet på Sjælland

Skal I finde det perfekte sted og lokale på Sjælland til jeres bryllup, så får I her på platformen overblik over de mange muligheder. Vi samarbejder med kroer, hoteller, slotte mfl. på hele Sjælland, som besidder en særpræget ekspertise indenfor planlægning og afholdelse af bryllupper. Vil I gerne inspireres samt være sikre på, at stederne kan imødekomme jeres ønsker, kan I også indsende en beskrivelse af drømmestedet i vores tilbudsformular. Herefter vil I modtage tilbud fra op til tre steder, der kan lokationen og de bryllupslokaler, der matcher jeres ønsker.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement