Bryllupslokaler

Find bryllupslokaler i hele Danmark

Skal du giftes, og mangler i at finde det helt perfekte bryllupslokale, så får du her de bedste bud på bryllupslokaler til jeres bryllup. Du kan lave en beskrivelse i vores tilbudsformular med jeres ønsker til et bryllupslokale, og så finder vi de tre mest passende steder til jer. I kan også via vores søgemaskine plotte jeres kriterier ind, hvorefter i får en oversigt over de bedste steder i jeres område.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder med bryllupslokaler i København

Udvalgte steder med bryllupslokaler i Odense

Udvalgte steder med bryllupslokaler i Århus

Modtag 3 tilbud


Beskriv jeres tanker til det perfekte bryllupslokale

Udfyld formularen med de ønsker i har til jeres bryllup. søger du at leje et lokale uden anden forplejning, får du det totale overblik via vores søgemaskine.

Vi finder de bud, som matcher jeres ønsker bedst muligt

Vi undersøger markedet, og giver dig de bedste bud, uanset om det er på Sjælland, Fyn eller i Jylland.

De modtager tilbud direkte fra bryllupsstederne

De steder vi finder mest interessante for jer, vil herefter kontakte jer med deres tilbud, hvortil I frit kan vælge et af de tilbuddene.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser inden valg af bryllupslokale

Hvilke omgivelser ønsker I?

Når man skal holde et bryllup, kan man have forskellige ønsker til omgivelserne. Nogen ønsker naturomgivelser i form af fx skov, hav, strand, store åbne arealer osv. For andre betyder omgivelserne ikke helt så meget, hvor det rigtige lokale har større vigtighed.

Hvor mange skal lokalet passe til?

Størrelsen på et bryllup kan variere meget. Lokalet skal naturligvis passe til det antal gæster, som I forventer kommer til brylluppet. Derudover kan det være, at I ønsker dansegulv, bar-område eller andet, hvilket også med fordel kan overvejes, når det rigtige lokale skal findes.

Skal gæsterne kunne overnatte?

Hvordan gæsterne kommer fra og til et bryllup, kan være meget forskelligt. Folk kan sågar komme uden for landets grænser, hvortil overnatning typisk er nødvendigt. Det er meget forskelligt fra bryllup til bryllup, om gæsterne får tilbudt overnatning, eller om de selv skal finde det. Det kan være en god ide, at man overvejer bryllupslokaler på hoteller, kroer eller hos selskabssteder nær sådanne steder, da gæsterne herved har gode overnatningsmuligheder.

Hvordan skal menu være og serveres?

Der er mange muligheder, når man snakker menu og hvordan denne bliver serveret. Her kan man blandt andet benytte sig af diverse catering tilbud, hvor man både kan få mad leveret, og dertil et tilknyttet personale, som står for servering eller opfyldning af buffet. Vælger man et bryllupslokale tilknyttet en restauration eller hotel, står de typisk for menuen. Derudover er der også overvejelserne, om man ønsker buffet, portionsanretning eller servering.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer