Eventbutler logo

Find leverandøren af jeres bryllupsmad

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv jeres ønsker til maden

Indsend en beskrivelse af, hvordan I ønsker jeres bryllupsmenu. I behøver ikke være meget specifikke, men kan nøjes med at beskrive antal anretninger og hvad der ikke må indgå i menuen.

Vi finder de køkkener, som matcher jeres ønsker

Vi behandler jeres forespørgsel og videresender den til tre passende restauranter og/eller cateringfirmaer, alt efter hvad der passer bedst på jeres ønsker. 

De kontakter dig med deres bud på jeres bryllupsmad

I modtager en mail eller et opkald fra stederne, hvorefter den fulde dialog sker mellem jer og stedet. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Overvejelser inden valg af bryllupsmad

Hvordan ønsker I at få maden serveret?

Det er en god idé at gøre sig nogle tanker om, hvordan I ønsker at få maden serveret, da der er flere muligheder. I kan vælge at få den portionsanrettet, så I får serveret én tallerken ad gangen. Det er dog også muligt at få menuen serveret på en flot og gennemført buffet med pynt og dekorationer, hvor gæsterne har mulighed for at gå flere gange. Et helt tredje, men også fint alternativ er at få menuen serveret på bordene, så gæsterne ikke behøver at rejse sig for at hente maden, men stadigvæk selv kan vælge, hvad de kunne tænke sig at spise. Dette kan også være en fordel, hvis man holder festen i et mindre lokale, da I undgår, at det blive trængt. 

Hvad skal menuen indeholde? 

Særlige ønsker til hvad menuen skal indeholde er også relevant, således vores partnere kan hjælpe jer i den rigtige retning. Det kan være en lidt vanskelig opgave, da der er så meget forskellige koncepter og muligheder. De forskellige steder kan typisk tilpasse sig de fleste ønsker, men gør jer gerne nogle overvejelser omkring det, samt hvis der skulle være nogle ting, I helst vil undgå i menuen. endnu en overvejelse, der kan overvejs er, om der skal sørges for mad til vegetarer, veganere, laktoseintolerante gæster mm.

Hvad koster bryllupsmad ud af huset?

Der er stor forskel på hvad en bryllupsmenu koster, da det afhænger af ønskerne til menuen, hvor mange gæster, der kommer og om I ønsker maden leveres og serveres af personale. Priserne spænder som nævnt meget bredt og vil ligge på mellem alt fra 200 kr. - 800 kr. pr. kuvert. Ønsker man den store gastronomiske oplevelse, vil det naturligvis ligge i den høje ende.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement