Eventbutler logo

Find og book en bryllupsreception

Søg blandt mere end 600 bryllupssteder i hele Danmark

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv ønskerne til jeres bryllupsreception

Indsend en fyldegørende beskrivelse af jeres præferencer til den perfekte bryllupsreception. Her kan i komme ind på, hvor mange der skal være plads til i lokalerne, hvilken menu der skal serveres og om der særlige krav til faciliteterne.  

Vi finder de bedste bud på en bryllupsreception

Vi modtager jeres forespørgsel, undersøger mulighederne på markedet, og finder de tre steder, som vi mener, bedst kan imødekomme jeres ønsker og behov.

Du kontaktes direkte af de udvalgte steder

Op til tre udvalgte steder sender et tilbud direkte til jer. Nu kan tage stilling til, om I ønsker at takke ja til et tilbud. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om bryllupsreceptioner

Hvilken menu der serveres til en bryllupsreception, kan variere meget og naturligvis helt op til jer at vælge. Til en bryllupsreception er der typisk tale om en lettere menu, måske en let buffet, tapas eller et kagebord. Afholdes arrangementet lige efter vielsen, så vær opmærksom på, at dine gæster skal have appetit til den store middag om aftenen. Når I vælger menuen, er det en god idé at forholde sig til om gæsterne skal sidde eller stå op. Foretrækker i høje runde borde til en reception, kan tapas eller pindemadder være en god og overskuelig løsning.

Selvom bryllupsreceptionen typisk er et mindre formelt arrangement end selve bryllupsfesten, kan omgivelser være af stor betydning. De fleste brudepar vælger at afholde receptionen i nærheden af kirken, så dem der dukker i kirken ikke skal bruge lang tid på transport. I kan også overveje om i foretrækker naturskønne omgivelser, eller et mere centralt sted i en by. 

Hvis man ønsker at gøre bryllupsreceptionen til noget ekstraordinært, kan man komme langt med musikalsk indslag. Et forslag kunne være, at hyre en musiker, der kan spille ens jeres yndlingsnumre på klaver eller guitar. I kan naturligvis også gå den kreative vej og skrive jeres eget nummer og optræde med det. 

Når man skal giftes kan bryllupsreceptionen være måde at inddrage de venner og bekendte i fejringen, som ikke deltager i selve bryllupsfesten. Ofte arrangeres dette som et åbent hus-arrangement, således at alle der har mulighed og lyst, kan deltage. 

Find de helt rette lokaler til bryllupsreceptionen med EventButler

Der hører mange forberedelser til, når man skal fejre kærligheden med hinanden, og det kan virke en smule uoverskueligt at finde den rigtige løsning. Vi giver jer overblikket over de bedste steder til en bryllupsreception på markedet. Start din søgning i oversigten idag, eller brug tilbudsformularen til at få tilsendt 3 gratis og uforpligtende tilbud ud fra din beskrivelse. 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement