Bryllups steder

Find de perfekte bryllupssteder 

Find her de bedste bryllupsteder i Danmark? Vi giver dig overblikket over alle de smukkeste bryllupssteder rundt i landet, såsom idylliske hoteller, kroer, eventsteder og restauranter. Uanset hvor og hvordan I ønsker at holde jeres bryllup, skal vi gerne vise jer vej til drømmestedet. Eventbutler giver jer mulighed for at modtage tre uforpligtende tilbud, som matcher jeres ønsker og behov, eller mulighed for at bruge søgemaskinen, der giver et overblik over de forskellige muligheder vist ud fra jeres ønsker.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte bryllupssteder i København

Udvalgte bryllupssteder i Odense

Udvalgte bryllupssteder i Århus

Modtag 3 tilbud


Beskriv det ideelle bryllupssted for jer

Beskriv kort, hvilke ønsker I har til stedet for jeres bryllup og indsend derefter formularen.

Vi udvælger de bryllupssteder, som passer på jeres ønsker

Hos Eventbutler finder vi de tre bryllupssteder, som matcher jeres ønsker samt behov bedst muligt

De udvalgte steder tager kontakt til jer

De udvalgte steder, som vil afgive tilbud på netop jeres bryllup, kontakter jer direkte for nærmere dialog omkring, hvad de kan tilbyde.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Typiske overvejelser ved bryllupssteder

I hvilke omgivelser skal brylluppet afholdes?

Som brudepar har man ofte nogle konkrete ønsker og tanker omkring, hvor brylluppet skal afholdes. For valg af omgivelser spiller årstiden ofte en væsentlig rolle. I Danmark er der mange gode og idylliske muligheder for bryllupssteder uanset årstid. Afholder man et sommerbryllup, vil man måske gerne være udenfor i den smukke natur under dele af brylluppet. Afholdes derimod et vinterbryllup, prioriterer man nok nærmere et indendørs sted med idyl, plads og hygge.

Skal der være mulighed for at gæsterne kan overnatte på bryllupsstedet? 

Mange brudepar, ønsker at give deres gæster mulighed for at overnatte på eller tæt på, hvor bryllupsfesten finder sted. Rigtig mange steder, som hoteller og kroer tilbyder overnatning samme sted, som festen afholdes. Dog er der også mange restauranter, der har mulighed for at henvise til et overnatningssted i nærheden. Når man afholder et bryllup, kan der oftest laves en særpris til de overnattende gæster.

Hvad er prisen på forskellige bryllupssteder?

Prisen på forskellige bryllupssteder afhænger i høj grad af, hvor stedet ligger samt hvilke rammer og omgivelser stedet tilbyder. Ønsker man et sted, hvor alt bliver ordnet for en, som f.eks på et hotel, kro eller restaurant, er kuvertprisen naturligvis højere end den er, hvis man ønsker at leje et lokale og stå for mad, udsmykning mm. selv. Vi anbefaler dog uanset at man ikke selv står med praktiske opgaver i løbet af aftenen, da det kan tage noget af den oplevelse, der er ved af være centrum til sit eget bryllup. Ønsker man et rigtig prinsessebryllup på et slot eller gods, skal man naturligt være forberedt på et større budget pr. kuvert.  

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer