Overvejelser ved en festbuffet ud af huset
Hvad skal menuen bestå af?
Der er flere overvejelser du skal gøre dig, når du skal bestemme dig for menuen. Du kan f.eks. have kravet, at buffeten skal være baseret på årstidens råvarer. Du kan også ønske dig en mere traditionel menu med lidt forskellig kød, nogle kartofler og noget salat. Afslutningsvist kan det være relevant for dig at overveje, om du har nogle gæster der skal tages særlige hensyn til. Dette kunne f.eks. være allergikere, veganere eller vegetarer mv.
Skal du leje personale?
Det kan være relevant for dig at overveje, om der skal lejes personale til de mange praktiske opgaver, således du ikke selv skal have styr på maden og serveringen, da der vil være nogle til at ordne dette for dig, hvilket som vært giver dig mere tid til at nyde dine gæsters samvær. Særligt kan dette være behjælpeligt når du bestiller en festbuffet, da dette ville betyde, at du ikke selv skal sørge for at fylde buffeten op undervejs og lign.
Udbringning eller afhentning?
Når du skal bestille en buffet, kan det give rigtig god mening for dig at overveje, om du har tiden til selv at afhente denne hos leverandøren, eller om du gerne vil have den leveret til døren. Fordelen ved selv at hente denne kan være, at dette vil have færre omkostninger, da du ikke skal betale for at firmaet levere. Fordelen ved at få den bragt ud vil dog være, at det ikke er lige så tidskrævende for dig, og vil give dig mere tid til at fokusere på andre facetter før gæsterne ankommer.