Buffet ud af huset

Find den perfekte buffet ud af huset

På EventButler får du mulighed for, at få en oversigt over de steder, som kan levere en buffet ud af huset, baseret på dine ønsker. Alternativt kan du udfylde tilbudsformularen, hvorefter vi sikre dig op til 3 tilbud på din festbuffet ud af huset.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder, som tilbyder en buffet ud af huset i København

Udvalgte steder, som tilbyder en buffet ud af huset i Århus

Udvalgte steder, som tilbyder en buffet ud af huset i Odense

Modtag 3 tilbud


Beskriv dit arrangment og ønsker til buffeten

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til dit arrangement samt, hvad du forventer af buffet ud af huset.

Vi finder de bedste “mad ud af huset” steder til opgaven

Vi matcher din forespørgsel med de leverandører, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

De kontakter dig med deres bud på din festbuffet ud af huset

Du vil modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de udvalgte steder i dit område, hvorefter du frit kan vælge, om et af dem skal vinde opgaven.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser ved en festbuffet ud af huset

Hvad skal menuen bestå af?

Der er flere overvejelser du skal gøre dig, når du skal bestemme dig for menuen. Du kan f.eks. have kravet, at buffeten skal være baseret på årstidens råvarer. Du kan også ønske dig en mere traditionel menu med lidt forskellig kød, nogle kartofler og noget salat. Afslutningsvist kan det være relevant for dig at overveje, om du har nogle gæster der skal tages særlige hensyn til. Dette kunne f.eks. være allergikere, veganere eller vegetarer mv.

Skal du leje personale?

Det kan være relevant for dig at overveje, om der skal lejes personale til de mange praktiske opgaver, således du ikke selv skal have styr på maden og serveringen, da der vil være nogle til at ordne dette for dig, hvilket som vært giver dig mere tid til at nyde dine gæsters samvær. Særligt kan dette være behjælpeligt når du bestiller en festbuffet, da dette ville betyde, at du ikke selv skal sørge for at fylde buffeten op undervejs og lign.

Udbringning eller afhentning?

Når du skal bestille en buffet, kan det give rigtig god mening for dig at overveje, om du har tiden til selv at afhente denne hos leverandøren, eller om du gerne vil have den leveret til døren. Fordelen ved selv at hente denne kan være, at dette vil have færre omkostninger, da du ikke skal betale for at firmaet levere. Fordelen ved at få den bragt ud vil dog være, at det ikke er lige så tidskrævende for dig, og vil give dig mere tid til at fokusere på andre facetter før gæsterne ankommer.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer