Catering bryllup

Find catering til jeres bryllup

Står I overfor en af livets helt store og specielle dage og skal til at finde muligheder for mad og drikke, og måske ved hjælp af catering? Ved EventButler kan vi hjælpe jer med at finde de helt rigtige cateringmuligheder til jeres bryllup. Det eneste I nu skal er at udfylde formularen, hvor I kort beskriver jeres ønsker for catering, hvortil vi finder de tre muligheder, som vil passe bedst til jer. I kan også prøve vores søgemaskine, hvor I vil blive vist de muligheder, som vil matche jer bedst.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte virksomheder med catering til brylluppet i København

Udvalgte virksomheder med catering til brylluppet i Odense

Udvalgte virksomheder med catering til brylluppet i Århus

Modtag 3 tilbud


Beskriv drømmemenuen til jeres bryllup

Beskriv kort, hvilken type catering i ønsker til den store dag og hvorvidt i har ønske om service, personale og levering.

Vi finde de cateringsteder, som matcher jeres ønsker

Hos EventButler finder vi de cateringkøkkener, restauranter eller kroer, som matcher jeres bryllupsdrømme.

I modtager jeres tilbud fra de udvalgte køkkener

Indenfor kort tid, vil I blive kontaktet af catering stederne, som passer på jeres ønsker. De stiller ofte uddybende spørgsmål, således de kan lave en skræddersyet løsning til jeres store dag.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Valg af catering til bryllup

Hvordan skal bryllupsmenuen serveres?

Der er rigtig mange muligheder og former for catering. Man kan både få maden leveret, hvortil man selv står for resten. Det kan både være i form af en buffet, som skal stilles frem, men også så det er klar til at blive portionsanrettet. Derudover kan man også få personale tilknyttet, hvor personalet står for tilberedning og opfyldningen. Hvis maden skal portionsanrettes og serveres, kan det anbefales at få personale til at stå for dette, da dette kræver mange hænder.

Skal der tages nogle specielle forbehold?

De forskellige cateringsteder er gode til at tage forbehold, og indordne sig efter diverse ønsker. Ønsker man, at menuen skal være vegetarisk, kan det altså typisk lade sig gøre. Hvis det blot er nogle få kuverter, som skal være vegetarisk, så plejer de forskellige steder også at kunne tilpasse sig det. Holder man et bryllup, hvor der enten er børn med, kan man også vælge at gøre noget af menuen børnevenlig. 

Hvad er prisen for catering?

Catering findes i alle prisklasser. Du kan få catering helt ned til under 150 kr., og også op til over 1.000 kr. per kuvert. Der er mange muligheder for at finde noget catering til mellem 250 – 350 kr. pr kuvert for en tre-retters menu. Ofte hænger pris og kvalitet sammen, men catering findes altså i mange former.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer