Catering til fødselsdag

Find catering til en fødselsdag

Via filtreringen nedenfor kan du udfylde dine krav, hvorefter du vil få vist et overblik over de cateringvirksomheder, som kan levere catering til en fødselsdag, baseret på dine ønsker. Alternativt kan du udfylde tilbudsformularen, hvorved vi gør arbejdet og sikrer dig op til 3 tilbud, fra de cateringsteder, som kan efterkomme din krav.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte selskaber med catering til en fødselsdag i København

Udvalgte selskaber med catering til en fødselsdag i Århus

Udvalgte selskaber med catering til en fødselsdag i Odense

Modtag 3 tilbud


Beskriv din fødselsdagsmenu

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til din fødselsdag samt, hvad du forventer af fødselsdags cateringen.

Vi finder de bedste til opgaven

Vi matcher din forespørgsel med de 3 cateringselskaber, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

De kontakter dig med deres bud på din catering til en fødselsdag

Du vil nu modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de cateringselskaber i dit område, hvorfra du frit kan vælge til eller fra.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Valg af catering til en fødselsdag

Portionsanretning eller buffet?

Typiske anretninger når man snakker catering til en fødselsdag er potionsanretning eller buffet. Ved portionsanretning kan du være helt sikker på, at dine gæster er placeret ved deres borde, på samme tid. Dette vil være med til, at skabe en mere intim stemning, når I nyder jeres mad. Fordelene ved buffet er, at du kan være sikker på, at ingen af dine gæster vil gå sultne fra festen. Fordelen ved buffet er, at du typisk kan spare en del personale, da opgaverne udelukkende består i opfyldning af buffeten og afrydning. Du sikrer herved også at dine gæster frit kan vælge den mad på tallerkenen som de foretrækker.

Har du brug for leje af personale?

Det kan være stressende at skulle planlægge et arrangement, specielt såfremt du også skal stå for alt det praktiske på dagen. Du kan derfor med fordel overveje, om du har brug for leje af personale til servering og oprydning. De fleste cateringselskaber tilbyder muligheden for leje af personale, til en fast timepris pr. tjener eller kok. Fordelen ved at leje personale kan være, at du i løbet af dit arrangement vil få mere tid til at være samme med dine gæster, og samtidig lægge noget af det store ansvar fra dig, hvilket kan give en mere afslappet dag, så du har mulighed for at nyde denne til fulde.

Skal maden tilpasses årstiden eller et tema?

Når det kommer til menuen til din fødselsdag, har du måske en holdning til menuens indhold. Det kan være ønske omkring brug årstidens råvarer eller ønske om en menu tilpasset et bestemt tema. Det kunne være en grillbuffet til en fødselsdag som ligger om sommeren eller en julebuffet til en fødselsdag i vinterhalvåret.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer