Catering på Fyn

Find den helt rigtige catering på Fyn

Her på siden får du, via filtreringen nedenfor, et overblik over de cateringselskaber på Fyn, som kan levere maden til netop dit arrangement. Du kan også udfylde tilbudsformularen, hvorefter vi sikrer dig op til 3 tilbud fra de cateringselskaber på Fyn, som kan leve op til dine krav.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte selskaber, som tilbyder catering på Fyn

Modtag 3 tilbud


Beskriv dit arrangement og krav til menuen

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til dit arrangement samt, hvad du forventer af cateringleverandøreren.

Vi finder de bedste cateringselskaber på Fyn

Vi matcher din forespørgsel med de 3 cateringselskaber, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

De kontakter dig med deres bud på din catering på Fyn

Du vil nu modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de cateringselskaber på Fyn, hvorefter du frit kan vælge, om et af dem matcher dine behov og ønsker.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser ved valg catering på Fyn

Skal din catering på Fyn leveres til døren?

Når du skal bestille catering ved en virksomhed, kan det være vigtigt for dig at overveje, om du selv vil hente maden, eller om den skal bringes ud. Fordelen ved, at du selv henter maden er, at det ofte vil være den billigste løsning af de to, da leverandøreren ikke vil kræve et ekstra gebyr. Fordelen ved udbringning er, at det vil være mindre tidskrævende for dig, og du derfor vil have rig mulighed for, at fokusere på andre ting, som kan være vigtige i forbindelse med dit arrangement.

Har du brug for leje af personale?

Det kan være stressende at skulle planlægge et arrangement, specielt såfremt du også skal stå for alt det praktiske på dagen. Du kan derfor med fordel overveje, om du har brug for leje af personale til servering og oprydning. De fleste cateringselskaber på Fyn tilbyder muligheden for leje af personale, til en fast timepris pr. tjener eller kok. Fordelen ved at leje personale kan være, at du i løbet af dit arrangement vil få mere tid til at være samme med dine gæster, og samtidig lægge noget af ansvaret fra dig, hvilket kan give en mere afslappet dag, så du har mulighed for at nyde denne til fulde.

Skal maden tilpasses årstiden eller et tema?

Når det kommer til menuen til dit arrangement, har du måske en holdning til menuens indhold. Det kan være ønske omkring brug af årstidens råvarer eller ønske om en menu skal være tilpasset et bestemt tema. Det kunne være en grillbuffet til en sommerfest eller en julebuffet til en julefrokost.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer