Eventbutler logo

Find cateringsteder i Århus

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til din cateringmenu

Beskriv kort dine ønsker til menuen. Det kan eksempelvis være antal gæster, specielle sammensætninger, levering eller lignende.

Vi finder kun de bedste cateringsteder i Århus

Udfra dine ønsker matcher vi dig med de bedste cateringsteder i Århus og omegn, så du finder den helt rette menu.

De kontakter dig med deres bedste bud

Herefter kontaktes du af de 3 udvalgte steder med deres bedste bud på cateringsteder i Århus. Hvilket bud du går videre med, er op til dig.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Overvejelser ved catering i Århus

Muligheder indenfor catering

Der er flere typer af catering, som du kan vælge mellem til dit arrangement. Er du på udkig efter en budgetvenlig mulighed, kan du vælge buffet, tapas eller brunch. Her får gæsterne selv fri mulighed for at sammensætte deres tallerken efter eget ønske. Foretrækker du derimod en mere formel anretning, kan du vælge kuvertanretninger som en 3-retters menu. Når selve menuen er på plads, kan du overveje, i hvilke omgivelser den skal serveres. Såfremt du foretrækker et intim og hyggeligt middagsselskab, kan du overveje konceptet social dining, hvor din gæster kan nyde maden i mindre og intime bordgrupper. Måske skal det være noget helt ekstraordinært? Hertil kan du overveje konceptet private dining. Her er det kun dig og dine gæster, som kokkene koncentrer sig om, så I får en suveræn aften med en gastronomisk oplevelse.

Catering med personale

Der kan være et stort ansvar forbundet med en afholdelse af et arrangement, så hvorfor ikke uddelegere ansvaret og leje personale i forbindelse med din catering? Personalet kan sørge for alt lige fra at stå klar med velkomstdrinks, til at servere og til at rydde op efter arrangementet. De fleste cateringfirmaer tilbyder en pakkeløsning, som både indeholder catering og personale, så du ikke skal tænke på andet end at nyde den lækre mad og det dejlige selskab. Så slipper du for at skulle holde øje med, om dine gæster mangler noget - det klarer personalet for dig. Såfremt du holder arrangementet på en restaurant eller hotel, har de typisk de rette faciliteter dertil. Holder du arrangementet derhjemme eller i et selskabslokale, men mangler det rette service til anledningen, er der mulighed for serviceudlejning, hvor du finder alt fra borde, glas, pyntegenstande osv.

Mulighed for levering af catering i Århus

Såfremt du ønsker at få maden leveret hjem til dig, er dette også en mulighed. Flere restauranter og cateringfirmaer tilbyder mad ud af huset leveret direkte til din fordør, så du ikke skal tænke på, hvordan du får afhentet maden. Her ankommer maden varm, tilberedt og klar til servering i varmekasse, så det eneste du skal sørge for, er anretningen.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement