Eventbutler logo

Find en leverandør af catering i Odense

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv ønskerne til din cateringmenu

Beskriv dine ønsker og forventninger til menuen. Det kan eksempelvis være antal af kuverter, særlige sammensætninger eller lignende.

Vi finder de bedste cateringsteder i Odense

Vi matcher dine ønsker med de bedste cateringsteder i Odense og omegn, så du får den rette cateringmenu til dit arrangement.

Du kontaktes med de bedste bud på catering til dit arrangement

Herefter bliver du kontaktet af 3 udvalgte steder med hver deres bud på en cateringmenu. Det er op til dig, hvilket bud du fortsætter dialogen med.

Få 3 tilbud her

EventButler i tal

20.000+
Brugere, som hver måned besøger EventButler
600+
Samarbejdspartnere fordelt over hele Danmark
4,7
Stjerner på Trustpilot
Sådan fungerer EventButler

Typiske beslutninger til din catering i Odense

Cateringmenuer for enhver smag

Uanset om menuen skal byde på noget eksotisk, økologisk, vegetarisk eller noget helt fjerde, så kan vi hos EventButler tilbyde dig et større udvalg indenfor catering. Vi samarbejder udelukkende med de bedste restauranter og cateringfirma på markedet, som hver især kan tilbyde dig en lækker cateringmenu lavet på de bedste råvarer. Derudover kan du overveje, hvilken menu anretning, du vil servere for dine gæster. Du kan eksempelvis byde dine gæster en buffetanretning, hvor de selv har fri mulighed for at bestemme hvilke anretninger, der skal på deres tallerken. Såfremt du ikke foretrækker en buffet, kan du i stedet byde dine gæster på 3-retters menu. Skal middagen være noget helt særligt, kan du byde dine gæster på en eksklusiv gastronomisk oplevelse, hvor dine gæster får mulighed for at udforske deres smagsløg.

Catering med mulighed for personale

Der er et større ansvar forbundet med at være vært for et selskab, men der findes dog muligheder dertil, som kan lempe dit ansvar en smule, så du blot kan slappe af og nyde det dejlige selskab. De fleste restauranter og cateringfirmaer tilbyder catering med personale, som kan varetage de fleste roller i forbindelse med dit arrangement. De kan eksempelvis være behjælpelig med alt fra opdækning, servering og oprydning, eller stå klar med forfriskende velkomstdrinks til dine gæster. Du kan også book en bartender, som kan lave lækre drinks, der går hånd i hånd med menuens indhold. Derudover er der også mulighed for serviceudlejning, som kan tilbyde et større udvalg af tallerkener, bestik og glas.

Catering med levering til døren

For at gøre afholdelsen af dit arrangement nemmere for dig, tilbyder de fleste restauranter og cateringfirmaer catering med mulighed for levering direkte til din dør - uden at det går udover madkvaliteten. Din cateringmenu bliver ofte leveret varm, tilberedt og klar til servering i varmekasser - så er det kun anretningen, der skal sørges for.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement