Eventbutler logo

Find catering på Sjælland

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv ønskerne til din catering på Sjælland

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til cateringmenuen. Det kan eks. være antal kuverter, sammensætninger eller lignende.

Vi finder de bedste steder nær dig, der tilbyder catering

Udfra dine ønsker og forventninger, finder vi de bedste cateringsteder på Sjælland, så du får den rette cateringmenu.

De kontakter dig med deres bud på din catering på Sjælland

Du modtager 3 uforpligtende tilbud fra de bedste cateringsteder på Sjælland. Herefter bestemmer du, hvilket bud du fortsætter dialogen med.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Få catering på Sjælland efter dine ønsker

Vi garanterer catering af høj kvalitet

Hos EventButler udvælger vi nøje de restauranter og cateringfirmaer, som vi tilbyder her på siden. Vi sørger altid for at kvalitetssikre restauranterne og cateringfirmaerne, før de bliver en del af EventButler, så du altid er garanteret en professionel og god oplevelse, når du samarbejder med en af vores udbydere indenfor catering. Vi samarbejder udelukkende med professionelle kokke, som brænder for faget og sætter en dyd i deres arbejde.

Catering til ethvert arrangement

På EventButler kan vi tilbyde et større overblik over cateringvirksomheder uanset hvilket arrangement, du har planlagt. Vi kan både tilbyde dig catering, såfremt du skal afholde en fødselsdagsfest, en konfirmation, et bryllup, en firmafest eller noget helt andet. EventButler kan også tilbyde dig catering fra alle verdenshjørnerne - så uanset om du vil byde dine gæster på noget eksotisk, fransk, italiensk eller noget helt fjerde, så finder du hurtigt og nemt det rette cateringsted på Sjælland, som vil matche lige præcis dine ønsker. Derudover kan du overveje, hvilken menu anretning du ville foretrække. Her kan vi tilbyde alt fra en 3-retters menu, vegetarisk buffet, receptionsmenu, tapas eller en helt anden menu anretning, som er skræddersyet efter dine ønsker.

Nyd catering i skønne omgivelser

Ønsker du at afholde dit arrangement i skønne omgivelser på Sjælland, tilbyder vi mange muligeheder hertil. Du kan eksempelvis leje et festlokale nær de skønne naturomgivelser og få din cateringmenu leveret dertil på festdagen. Her får du også mulighed for selv at skabe rammerne i selskabslokalet, så du får de helt rette rammer til din fest. Såfremt du har gæster, der rejser med offentligt transport, vil det være en god idé at foretrække et selskabslokale, som er let tilgængeligt via de offentlige transportmidler. Derudover tilbyder vi også selskabslokaler tættere på centrum, såfremt du foretrækker et lokale nær den indre by. Her ville det dog være en god idé at undersøge parkeringsmulighederne, før du vælger det endelige sted. Jo tættere på centrum, des vanskeligere kan det være for dine gæster at finde parkeringsmuligheder nær selskabslokalet. Ønsker du for eksempel at styrke relationerne og afholde en intim og hyggelig middag, kan du overveje konceptet "social dining". Her sidder dine gæster i små bordgrupper med deres egen lille buffetanretning placeret i midten af bordet, som gæsterne deles om.

Restaurantoplevelsen leveret til døren

De fleste restauranter og cateringfirmaer kan tilbyde at levere maden til din adresse, så du kan bruge tiden på nogle af de andre vigtige ting. Din cateringmenu bliver leveret hjem til dig, uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten. Såfremt din cateringmenu består af varmt mad, bliver den typisk leveret varm, tilberedt og klar til servering, så dig og dine gæster får det samme måltid, som på restauranten. Har du bestilt en kold cateringmenu, bliver maden selvfølgelig også pakket på passende vis, så temperaturen bliver vedligeholdt, indtil den skal serveres for dine gæster.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement