Eventbutler logo

Find catering i Vejle til dit arrangement

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til cateringmenuen

Beskriv kort ønskerne og forventningerne til din menu i Vejle. Det kan eksempelvis være antal af kuverter, særlige forbehold, levering eller lignende.

Vi finder de bedste steder, der tilbyder catering i Vejle

Vi matcher dine forespørgsel med de bedste cateringsteder i Vejle, så du får en helt rette cateringmenu til dit arrangement.

De udvalgte steder kontakter dig med deres bedste bud

Herefter modtager du 3 uforpligtende bud på catering i Vejle fra de 3 udvalgte steder. Derefter er det op til dig, hvilket bud du ønsker at gå videre med.

Få 3 tilbud her

EventButler i tal

20.000+
Brugere, som hver måned besøger EventButler
600+
Samarbejdspartnere fordelt over hele Danmark
4,7
Stjerner på Trustpilot
Sådan fungerer EventButler

Catering i Vejle, der matcher dine ønsker

Catering af højt kvalitet

EventButler samarbejder udelukkende med de bedste cateringfirmaer og restauranter på markedet, og vi kan derfor tilbyde dig et bredt udvalg af steder, der tilbyder catering i Vejle. Hos EventButler prioriterer vi de steder, som med garanti kan levere catering af højt kvalitet, så du får en fantastisk oplevelse, når du bestiller catering fra en af vores samarbejdspartnere. Derudover sørger vi altid for at kvalitetssikre cateringfirmaerne og restauranterne før de bliver en del af EventButler.

Personale- og festudlejning til dit arrangement

Har du brug for en hjælpende hånd til dit arrangement, tilbyder de fleste restauranter og cateringfirmaer mulighed for leje af personale til dit arrangement. Personalet kan være behjælpelig på flere punkter, alt afhængigt af, hvor meget ansvar du ønsker de skal have til dit arrangement. Personalet kan eksempelvis stå klar med velkomstdrinks, sørge for oppyntning, servering, oprydning og generelt sørge for at det hele kører på skinner, så du ikke behøver bekymre dig om, hvorvidt dine gæster har fyldte glas eller ej - det sørger personalet for dig. Derudover har du også mulighed for festudlejning, såfremt du har behov for nogle særlige faciliteter til dit arrangement. Det kan eksempelvis være festudlejning i form af pynt, borde, stole, service eller elektroniske faciliteter såsom højtalere, belysning og lignende.

Få catering leveret direkte til døren

Det kan være en stressende opgave at planlægge og afholde et arrangement, og de fleste restauranter og cateringfirmaer kan dertil tilbyde dig mulighed for levering direkte til døren, uanset om din catering skal leveres hjem til dig eller til et andet sted. Dette betyder dog ikke, at du skal gå på kompromis med kvaliteten af din catering. Den bliver nemlig leveret varmt, tilberedt og klar til at blive serveret til dine gæster - så er der kun anretningen tilbage, som er det eneste du skal sørge for.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement