Catering

Find din catering leverandør

Skal du afholde et arrangement, og skal hertil finde en leverandør af menuen, så kan du her på siden få et overblik over de cateringleverandører, som kan sørge for dette. Du kan via filtreringen herunder læse mere om steder, menuer og priser, samt se billeder. Du kan også udfylde vores tilbudsformular, hvorefter vi sikrer dig op til 3 tilbud fra de steder, som kan levere maden til dit arrangement.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte cateringsteder i København

Udvalgte cateringsteder i Århus

Udvalgte cateringsteder i Odense

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine forventninger til maden til din fest

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til den leverede catering.

Vi finder de bedste cateringleverandører til opgaven

Vi matcher din forespørgsel med de tre cateringsteder, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

De kontakter dig med deres bud på maden til dit arrangement

Du vil modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste cateringselskaber på markedet, hvor du selv vælger, om et af dem kan efterkomme dine ønsker.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser ved valg af cateringfirma

Udbringning eller afhentning?

Når du skal bestille catering ved en virksomhed, kan det være vigtigt for dig at overveje, om du selv vil hente maden, eller om denne skal bringes ud. Fordelen ved, at du selv henter maden er, at det ofte vil være den billigste løsning af de to, da virksomheden ikke vil kræve et ekstra gebyr. Fordelen ved udbringning er, at det vil være mindre tidskrævende for dig, og du derfor vil have rig mulighed for, at fokusere på andre ting, som kan være vigtige i forbindelse med dit arrangement.

Skal du leje personale?

Det kan være relevant for dig at overveje, om der skal lejes personale til de mange praktiske opgaver, at du ikke selv skal have styr på maden og serveringen, da der vil være nogle til at ordne dette for dig, hvilket som vært giver dig mere tid til at nyde dine gæsters samvær.

Har du brug for leje af andet forskelligt event og fest grej?

Såfremt du skal afholde et større event, kan du have brug for andet udstyr, hvilke mange catering selskaber kan hjælpe dig med. Det kan derfor være vigtigt at forventningsafstemme med selskabet, før du tager den endelige beslutning. Nogle af de ting du kan have brug for, kan bl.a. være festtelt, service, fadølsanlæg eller musikanlæg mv.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer