Catering

Få op til 3 tilbud på smagfuld catering

Vores store netværk af samarbejdspartnere kan give tilbud på alt fra en let buffetanretning til den eksklusive 13 retters gourmet oplevelse.
Du modtager tilbud fra restauranter, hoteller, kro eller cateringkøkkener, som matcher dine ønsker.

  • Spar tid & penge
  • Få svar indenfor 72 timer
  • Gratis og uforpligtende service
  • Samarbejdspartnere i hele Danmark

nemt henter du tilbud på catering til jeres arrangement

Indsend en beskrivelse af dine ønsker til maden

Tre samarbejdspartnere med
det bedste match udvælges

Du modtager op til 3 unikke tilbud
på catering til jeres arrangement

Du vælger ét af de 3 tilbud, der matcher jeres ønsker bedst

Hvad kan EventButler gøre for dig

EventButler samarbejder med professionelle restauranter, hoteller, kroer og cateringkøkkener i hele Danmark. Derfor kan vi efter en grundig gennemgang af din catering forespørgsel sende den videre til de steder, som matcher dine krav og ønsker bedst.

Det er helt gratis og uforpligtende at modtage op til 3 tilbud på catering. Vores service sikrer dig den rette pris og kvalitet på din catering forespørgsel.

Har du spørgsmål eller brug for råd, skal du ikke tvivle med at kontakte os på chatten eller på telefonen.

Vores brugere er glade for os

Relevante overvejelser før du bestiller dine tilbud

Hvor mange anretninger ønsker du?

Det er en god ide at overveje, hvor mange anretninger du ønsker, om det skal være buffet eller portionsanretning, og om der er særlige krav til menuens indhold. Ligeledes er det betydningsfuldt for os at vide, hvilken type anledning maden skal afspejle. Nævn gerne hvilket arrangement maden skal laves til e.g. bryllup, fødselsdag, barnedåb, konfirmation, firmaarrangement, konference eller lignende.

Hvor mange gæster skal bespises til arrangementet?

Angiv gerne hvor mange mennesker, der kommer til arrangementet, da antal kuverter har indflydelse på det samlede tilbud.

Hvornår ønsker I at spise maden, og ønsker du flere måltider i løbet af dagen?

Det er vigtigt at udspecificere, hvilken type måltid du søger, og om du ønsker flere måltider i løbet af dagen. Beskriv gerne om ønsker en let morgenmad, brunch, middagsmad, aftensmad, natmad eller noget helt tredje.

Har du nogle madpræferencer?

Vi er alle forskellige, og nogle har klare madpræferencer og andre foretrækker at blive inspireret. Hvis du har en eller flere præferencer for en verdensdel, du ønsker at maden skal udspringe fra, så beskriv det endelig. Det kunne for eksempel være klassisk dansk mad, amerikansk, asiatisk eller lignende.

Ønsker du drikkevarer inkluderet?

Hvis du ønsker drikkevarer inkluderet i tilbuddet, så beskriv gerne, hvilken type drikke du ønsker inkluderet. Dette kan blandt andet være en frisk velkomstdrink, diverse vine, sodavand, øl, champagne, cider eller lignende. Måske ønsker I endda jeres egen bar og private bartendere, der kan mixe lækre og eksotiske drinks natten lang?

Skal du bruge tilbehør?

Husk at gøre dig overvejelser om der er bestik, tallerkner, glas, bordduge og pynt på lokationen til jeres arrangement. Hvis der ikke er det, kan det være værd at inkludere i tilbuddet.

Hvor mange børn under 12 år er en del af selskabet?

Børn under 12 år spiser og drikker ofte mindre, og det er derfor væsentligt for prisen på dit catering tilbud, hvor mange børn under 12 år leverandøren skal kalkulere med pr. kuvert.

Afhentning eller levering til adressen?

Hvis du allerede nu ved, at maden ønskes leveret, vil det være nyttig viden for os. Det gør det muligt at indhente tilbud fra de partnere, vi ved har muligheden for at bring jeres catering ud. Oftes aftales levering internt imellem dig og leverandøren, hvor du også kan bede om en pris på selv at afhente eller få maden leveret til adressen. Vi har partnere i hele Danmark, som blandt andet; København, Århus, Odense og Ålborg, så vi vil til enhver tid kunne matche dig op med en god catering leverandør i dit nærområde.

Fordelene ved at få 3 tilbud på catering via EventButler

Spar tid

Du er fri for selv at finde og kontakte
forskellige aktører, som måske ikke har tid, erfaring eller kan levere dine ønsker

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikrer dig, at du får den bedste
pris og højeste kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er altså ikke tvunget til at vælge
et af de tilbud, som du får