Cateringfirma

Find et cateringfirma nær dig

Her på siden kan du finde et cateringfirma, som imødekommer dine ønsker og behov. Yderligere har du også mulighed for at udfylde tilbudsformularen, hvorefter vi sikrer dig op til 3 tilbud fra cateringfirmaer, som matcher dine forventninger.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte cateringfirmaer i København

Udvalgte cateringfirmaer i Aarhus

Udvalgte cateringfirmaer i Odense

Modtag 3 tilbud


Beskriv dit arrangement

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til dit arrangement samt, hvad du forventer af cateringfirmaet.

Vi finder de bedste cateringselskaber til dig

Vi matcher din forespørgsel med de tre cateringselskaber, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

De kontakter dig med deres bud på din catering

Du vil nu modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste cateringfirmaer, hvor du frit kan vælge, om en cateringleverandør imødekommer dine ønsker.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser ved valg af cateringfirma

Er der børn eller særlige hensyn, som bør overvejes?

Hvis der er børn med til dit arrangement, er det værd at nævne, da leverandøren af maden kan tage hensyn til dem. Yderligere bliver det ofte også billigere, da kuvertprisen for børn oftest er lavere end den normale kuvert pris. En anden ting, som er værd at overveje er, om der er gæster med allergier, vegetarer, veganer eller en anden form for hensyn, der bør tages. Sidst men ikke mindst, kan det også være en god ide at overveje om du ønsker natmad til arrangementet.  

Skal maden leveres eller afhentes?

Det findes cateringselskaber som tilbyder begge dele. Har du særlige ønsker hertil er det en god ide at gøre sig klart. Her på siden kan du udfylde dette i din filtering af stederne eller tilføje det i din forespørgsel, hvis du ønsker vores hjælp til at indhente tilbud. De fleste steder levere noget udstyr sammen med maden, som de forventer leveret tilbage. Dette kan typisk også blive afhentet mod betaling.

Har du overvejet natmad?

Når man holder et arrangement om aftenen, kan det være en god ide at overveje, hvor længe ud på natten festen skal fortsætte. Såfremt arrangement er planlagt til den lyse morgen, kan det være en god idé at sørge for natmad til deltagerne. Nogle cateringfirmaer tilbyder natmad i kuvertprisen og hos andre er det en tillægsydelse.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer