Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dit event

Beskriv dine forventninger til eventbureauet og de ønsker du har til arrangementet.

2

Vi finder de bedste til opgaven

Herefter udvælger vi de eventbureauer i Danmark, som matcher dine ønsker bedst.

3

Du kontaktes af eventbureauerne med tilbud

Du kontaktes herefter af de enkelte eventbureauer, som ofte vil stille yderligere spørgsmål og herefter lave et skræddersyet tilbud.

Få 3 tilbud her

FAQ om eventbureauer

Ved brug af et eventbureau til ens kommende event er man sikker på at opnå kvalitet, budgettering, planlægning, professionalisme, tidsbesparelse og logistisk støtte. Hos EventButler samarbejder vi kun med kvalitetssikrede eventbureauer, så du kan være sikker på, at udvalget her på platformen er af højeste kvalitet. Eventbureauer er tilgængelige for dig, som har brug for støtte til planlægningen, mangler tid og gerne vil have garanti for kvalitet.

...

Det er altid en god idé at være ude i god tid, når man skal arrangere et event via et eventbureau. Hvis du planlægger et større event eller har meget specifikke krav til eventbureauet, kræver de fleste flere måneders varsel. Dog kan andre eventbureauer håndtere mindre events med kortere varsel.

...

Det er vigtigt med klar og tydelig kommunikation mellem dig og eventbureauet for at sikre, at dine ønsker bliver opfyldt. Alle har samme mål, og derfor er det vigtigt at afklare dine forventninger, ønsker og budget så hurtigt som muligt med eventbureauet. Kort sagt, det er en tæt og god dialog mellem dig og eventbureauet, der giver de bedste  samarbejdsmuligheder.

...

Eventbureauerne hos EventButler har forskellige specialer, og samlet set er der på platformen et bredt udvalg af muligheder for eventbureauer, så du med garanti kan finde et bureau, som kan skabe de rammer, du leder efter. Der er f.eks. typer som temafester, konferencer, PR- og marketingevents eller teambuilding. Du kan danne dig et overblik over dine muligheder for eventbureauer her på siden eller udfylde vores 3-tilbudsformular, hvis du mangler inspiration til valg af eventbureau.

...

De fleste eventbureauer tilbyder en fuld-serviceoplevelse fra start til slut. Der vil naturligvis være behov for samarbejde i planlægningsfasen, da der skal træffes mange beslutninger omkring sted, faciliteter, mad og drikke, personale, osv. Hvis du har en detaljeret beskrivelse af dit event fra starten, kan du med minimalt tidsforbrug få et topprofessionelt event arrangeret af bureauet med fuld service fra start til slut.

...

Få 3 tilbud
Kenneth, partner i Eventbutler

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen Partner i Eventbutler

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark