Eventbutler logo

Find et Eventbureau i Aalborg

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dit event og hvad du forventer af et Eventbureau

Indsend tilbudsformularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til dit arrangement, samt hvad du forventer af eventbureauet.

Vi finder de bedste eventbureauer i Aalborg

Vi matcher din forespørgsel med op til 3 eventbureauer i Aalborg, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

De kontakter dig med deres bud på dit event

Du vil nu modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra eventbureauer i Aalborg, hvorefter du frit kan vælge, om et af dem giver mening at gå videre med. 

Få 3 tilbud her

EventButler i tal

20.000+
Brugere, som hver måned besøger EventButler
600+
Samarbejdspartnere fordelt over hele Danmark
4,7
Stjerner på Trustpilot
Sådan fungerer EventButler

Valg af Eventbureau i Aalborg

Hvad kan et eventbureau stå for?

Et eventbureau har en meget bred vifte af funktioner. Eventbureauer kan bl.a. stå for brylluppet, fødselsdagen, firmafesten og messen mv. Hvor meget der er inkluderet hos et bureau, kan variere alt efter, hvilke præferencer og behov du har. Det er muligt for dig, at få en løsning, hvor du intet skal foretage dig hverken før, under eller efter, men blot hjælpe med at træffe beslutninger. Alternativt kan du også få en løsning, hvor du selv står for dele af arrangementet, som f.eks. maden, drikkevarer eller lokationen mv. 

Hvor stort skal et event være for et eventbureau?

Ofte vil et eventbureau have et minimum antal af deltager, for at det både kan give mening for dig og dem, at de påtager sig din opgave. Dette antal kan dog variere meget baseret på eventtypen. Det er ikke unormalt, at såfremt du skal afholde et firmaevent med teambuilding, ville dette kræve færre antal af deltagere end det ville, såfremt du skulle holde en privat fødselsdagsfest.

Hvad skal eventbureauet vide fra dig?

Når du skal finde et eventbureau, som du vil bruge til at afvikle dit event, er det vigtigt at være konkret ift., hvad du forventer af eventet. Det kan være forventninger til, om det er et inden- eller udendørs eventbureauet, hvordan lokationen skal se ud og være beliggende, hvilke behov du har ift. opsætning af f.eks. borde og stole, scener, lys og lyd el.lign. Endvidere er det relevant for eventbureauet at vide, hvad dine forventninger er ift. forplejning, så de har mulighed for, at finde det helt rigtige til dit event.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement