Eventbureau i Aalborg

Find et Eventbureau i Aalborg

Skal du finde et eventbureau i Aalborg, som kan planlægge og afvikle jeres event? Det kan være et festligt event men også et professionelt arrangement som en messe eller en konference. Vi giver dig overblikket over kvalitetssikret eventbureauer i hele Aalborg og Nordjylland, som alle har specialer i udvalgte eventtyper. Lav en filtreret søgning efter dine behov eller anmod om 3 skræddersyede tilbud, hvor vi sender dit event i udbud blandt de relevante eventbureauer.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte eventbureauer i Nord- og midtjylland

Modtag 3 tilbud


Beskriv dit event

Indsend tilbudsformularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til dit arrangement, samt hvad du forventer af eventbureauet.

Vi finder de bedste eventbureauer i Aalborg

Vi matcher din forespørgsel med op til 3 eventbureauer i Aalborg, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

De kontakter dig med deres bud på dit event

Du vil nu modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra eventbureauer i Aalborg, hvorefter du frit kan vælge, om et af dem giver mening at gå videre med. 

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Valg af Eventbureau i Aalborg

Hvad kan et eventbureau stå for?

Et eventbureau har en meget bred vifte af funktioner. Eventbureauer kan bl.a. stå for brylluppet, fødselsdagen, firmafesten og messen mv. Hvor meget der er inkluderet hos et bureau, kan variere alt efter, hvilke præferencer og behov du har. Det er muligt for dig, at få en løsning, hvor du intet skal foretage dig hverken før, under eller efter, men blot hjælpe med at træffe beslutninger. Alternativt kan du også få en løsning, hvor du selv står for dele af arrangementet, som f.eks. maden, drikkevarer eller lokationen mv. 

Hvor stort skal et event være for et eventbureau?

Ofte vil et eventbureau have et minimum antal af deltager, for at det både kan give mening for dig og dem, at de påtager sig din opgave. Dette antal kan dog variere meget baseret på eventtypen. Det er ikke unormalt, at såfremt du skal afholde et firmaevent med teambuilding, ville dette kræve færre antal af deltagere end det ville, såfremt du skulle holde en privat fødselsdagsfest.

Hvad skal eventbureauet vide fra dig?

Når du skal finde et eventbureau, som du vil bruge til at afvikle dit event, er det vigtigt at være konkret ift., hvad du forventer af eventet. Det kan være forventninger til, om det er et inden- eller udendørs eventbureauet, hvordan lokationen skal se ud og være beliggende, hvilke behov du har ift. opsætning af f.eks. borde og stole, scener, lys og lyd el.lign. Endvidere er det relevant for eventbureauet at vide, hvad dine forventninger er ift. forplejning, så de har mulighed for, at finde det helt rigtige til dit event.

Eventvirksomheder i hele Danmark

Få inspiration på afholdelse af events i udvalgte landsdele


Typiske anledninger

Få inspiration til diverse anledninger


Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer